Jimmy-løb-Nike-Marathontest-4-og-vinder-en-BMWi3

Posted

Takket være en 5 km løbetur til Nike Marathontest 4, blev en trist onsdag til en dag, Jimmy aldrig glemmer. 

Hvad der egentlig begyndte som en lidt trist onsdag for Jimmy Søger og hans familie i Valby endte med at blive en dag, de aldrig glemmer.

Jimmy, hans kone og deres to børn var nemlig taget i lufthavnen i den tro, at de skulle på en uges ferie til Egypten, men det viste sig, at de var taget i lufthavnen fire dage for tidligt.

”Det var jo lidt uheldigt, at vi havde taget fejl af dagene, og da vi så kom hjem fra lufthavnen igen, fandt vi ud af, at vores bil skulle laves for 9000 kroner. Ikke den bedste dag, men så ringede telefonen, og så ændrede det hele sig.”

I den anden ende af telefonen var Sparta Atletik & Motions formand, Niels Jørgen Holdt, og han kunne fortælle Jimmy, at han gennem sin deltagelse i flere af Spartas motionsløb i løbet af 2018 havde vundet en BMW i3.

”Det kom selvfølgelig som en kæmpe overraskelse, og jeg havde ikke skænket det en tanke, at det var netop den dag, der blev trukket lod,” siger Jimmy Søger, som til dagligt er skolelærer.

“Jeg vidste godt, at man kunne vinde en bil, men det var ikke derfor, at jeg sammen med fire venner havde tilmeldt mig de fire Nike test-løb, hvoraf jeg kun løb de tre. Det gjorde vi, fordi vi godt kan lide at løbe de her løb.”

VIDEO: Hør hvordan Jimmy reagerede, da Spartas formand gav ham beskeden på telefon.

Fra hyggeløb til maraton

Udover løb spiller Jimmy også en masse badminton. Det har han gjort, siden han var ni år. Nu er det noget, som den 41-årige skolelærer kun gør med sine venner, fordi det er hyggeligt.

“Og så er det jo fantastisk, at man så vinder en BMW. Nu er jeg jo næsten nødt til at løbe Telenor CPH Marathon til næste år,” siger han.

Læs også: Start din rejse mod Telenor Copenhagen Marathons 40 års jubilæum i 2019

BMW levere køreglæde til de løbeglade

Hos BMW Danmark er man glade for, at man tirsdag eftermiddag kunne aflevere en spritny BMWi3 til den glade vinder. Mette Bøgeskov Lolholm, Corporate Communications Manager hos BMW Danmark, siger:

”BMW har i mange år samarbejdet med Sparta for at støtte de mange aktive danskere, der løber med i de forskellige løb. For at være en god løber kræver det kraft, udholdenhed og effektivitet. Præcis de egenskaber kendetegner også vores biler. Vi ønsker Jimmy stort tillykke med den nye elbil og er glade for at kunne bidrage til den gode køreoplevelse med denne BMW i3.”

Konkurrencen har foregået sådan, at man i løbet af året har kunnet samle lodder sammen ved at løbe Spartas mange løb. For hver 5 km, man havde løbet, optjente man et lod og kunne på denne måde eksempelvis løbe sig til otte lodder, hvis man gennemførte Telenor CPH Marathon.

I alt havde årets mange løbsdeltagere løbet sig til 168.541 lodder, som altså var med, da der 1. november blev trukket lod om den nye BMW i3.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nike Marathontest 2
15 km - Søndag den 1. marts kl. 9.30
Pris: kr. 170,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 105,-)

Nike Marathontest 3
21,1 km - Søndag den 5. april kl. 9.30
Pris: kr. 210,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 95,-)


Wings for Life App Run
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
Søndag den 3. maj kl. 13.00 - 16.00
Inkl. gratis T-shirt til de 200 første tilmeldte

Breakfast Run i Tivoli
30 minutters velgørenhedsløb i Tivoli - lørdag 16. maj kl. 10.00
Løb for at støtte Børnecancerfonden - maks. 500 pladser

Se alle løb