Posted

Fitnessinstruktør og ernæringsekspert Sara Jin Smidt – også kendt som bloggeren Healthy Skinny Bitch – skal som pacer til CPH Women’s 10K få så mange kvinder som muligt i mål under 55 minutter.

Vi tør godt sige, at pacerne til Spartas kvindeløb – CPH Women’s 10K – er intet mindre end Danmarks bedste.

Og i år har endnu en toptrænet indpisker sluttet sig til pacer teamet, nemlig Sara Jin Smidt – også bedre kendt som bloggeren @Healthy Skinny Bitch – og hun skal piske og peppe løberne i mål under 55 minutter.

Pacer for at give noget igen

Som cand. scient i Human Ernæring, holdinstruktør, personlig træner og kostvejleder har Sara prøvet lidt af hvert inden for træning og sport og har selv fået meget ud af at træne med Sparta:

“Jeg har selv brugt Spartas pacere både i forbindelse med deres søndagsture, halve og hele maratons. De har været en kæmpe hjælp og støtte på de hårde turer, og det er en ære at få lov til at give lidt igen, så andre forhåbentlig også får en lige så fed oplevelse med at løbe med Sparta, som jeg har haft.”

Glæder sig til festen

Sara glæder sig ikke mindst til at være en del af den fest, som CPH Women’s 10K er:

“Jeg elsker kvindeløbet fordi der altid er den vildeste feststemning, masser af seje, dejlige damer der løber og ikke mindst en række skønne mænd, der hepper. Det er en helt særlig stemning, som skal opleves.”

Har ikke altid elsket løb

Løb har dog ikke altid været en fest for fitnessbloggeren.

“Jeg har ikke altid elsket at løbe, men jo mere jeg har gjort det, desto federe er det blevet, og nu nyder jeg virkelig mine løbeture. Jeg elsker at komme ud og lade tankerne få frit spil.”

Nu er det endda kommet så vidt, at Sara den 22. maj løb sit første maraton i Københavns gader. Startnummeret var en fødselsdagsgave pakket ind sammen med en flaske champagne, som skulle åbnes på målstregen. En gave, Sara ikke kunne bytte!

Sara elsker at have et mål, og med maratondistancen tjekket af, er hendes næste løbemål at blive hurtigere!

Vil du også løbe med Sara? Så læs mere og meld dig til CPH Women’s 10K her

Om CPH Women’s 10K

  • 10K løb i Fælledparken lørdag den 18. juni kl. 19 – kun for kvinder
  • 180 kr. for startnummer og lækker Nike T-shirt
  • Bobler og jordbær samt Mikkeller øl og grillpølser i mål
  • Runners Party fra kl. 20 sammen med CPH Men’s 10K-løberne med fri Mikkeller ølbar og NBRO Resident DJs bag pulten

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb