Posted

P4’s Povlsen & Holm aka Kanonkongen får egen power zone til DHL Stafetten. De har flere tricks i ærmet til at bringe festen op i omdrejninger.

P4 Kbh bemander til DHL Stafetten i år deres helt egen power zone med et par rigtigt festlige fyre, nemlig Povlsen & Holm aka Kanonkongen – også kendt som bagmændene bag 90’er-festen.

I passende påklædning og med en fænomenal playliste med det bedste fra P4 er de to herrer klar til at sparke gang i festen. Vi har stillet dem et par opvarmningsspørgsmål:

Hvilken playliste kan løberne glæde sig til, og har I planlagt noget, som kan få løberne til at sætte farten op?

Vi spiller det bedste fra P4’s playlister, som vi krydrer med særlige temaer, som kan sætte lidt fart i folk, når de passerer forbi vores spot. Vi tager højde for tempo, så man i hvert fald ikke går i stå. Så vi lader nok Celine Dion blive hjemme…

Men det er jo ikke helt let, for vi vil gerne motivere folk til at løbe, men alle har jo en indbygget trang til at stoppe op og nyde musikken, når man hører noget godt, som man kender.

Det har vi dog taget højde for, så hvis der er løbere, der stopper op og breder et tæppe ud, skal vi nok minde dem om at, de ikke er til slotskoncert.

Hvad er dine og Henriks personlige meritter inden for stafetløb?

Vi har løbet en del øl-stafetter, men ellers har vi ikke rigtig løbet ture. Det sker dog, at vi løber, når vi er sent på den. Så vi er fulde af respekt for alle de løbere, der år efter år gennemfører en DHL Stafet. Bare vi kunne det.

Hvad har I ærmet, der sætter prikken over i’et på jeres optræden?

Først og fremmest iklæder vi os naturligvis tøj, der passer til arrangementet. Syntetiske materialer kan dog have konsekvenser i form af udslæt og tør mund – så vi lover ikke, at dette bliver tilfældet. Vi vil dog iklæde os et sæt tøj, som vil være genkendeligt.

Ydermere har vi fundet en masse legendariske kommentatorspor fra forskellige, store sportsbegivenheder – og dem vil vi også underholde med.

Der vil være overraskelser i vores lille power zone – men vi kan ikke sige for meget. Vores vigtigste opgave er at få alle gennem stafetten i godt humør – og helst uden skader.

Vi glæder os helt vildt til at holde fest, mens i løber, slutter Povlsen & Holm af.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb