Nike Marathon Start Op

Posted

Efteråret har sat ind, og det er tid til at arbejde på grundformen og de langsigtede mål. Vær med til efterårsløbet Nike Marathon Start Op søndag den 30. oktober, hvor vi sammen kickstarter efterårssæsonen med godt humør og distancer for alle.

Løbetræning i de flotte efterårskulisser har sin helt egen charme, og for mange handler denne tid på året også om at finde løbelysten frem og begynde at overveje, hvad man kunne tænke sig at træne op imod.

Skal det være maraton til næste forår? Eller vil du gerne være hurtigere på 5 og 10km-distancerne? Mulighederne er mange, og det er ikke for tidligt at starte træningen op.

Søndag den 30. oktober løber vi Nike Marathon Start Op og tager hul på træningen frem mod alle de skønne løb, der venter forude!

Vælg mellem 5, 10 eller 15 km

Der er tre distancer: 5, 10 eller 15 km, og du kan vælge lige præcis den, der passer til din form.

Som noget nyt kan du ændre distance helt frem til kl. 7.00 på løbsdagen.

Du løber ikke alene

Vores trofaste pace teams fra Telenor Copenhagen Marathon Fællestræningen løber nemlig med i tempi fra 4:15 – 6:30 min/km.

Med balloner og godt humør hjælper de alle løbere i mål og sørger for, at du får en god oplevelse.

Få 25% rabat i Marathon Sports pop-up shop

Efter løbet er der servering i Sparta Hallen, hvor du også kan opgradere din løbegarderobe til vinteren i Marathon Sports pop-up shop. Alle deltagere får mindst 25% rabat på alle items.

Læs mere og tilmeld dig Nike Marathon Start Op her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb