Alle kan blive bedre rustede til at dyste i DHL Stafetten! Det kan gøres på mange forskellige niveauer, og det kan både være sjovt og motiverende samtidigt.

Udfordr jeres konkurrenter til en sjov DHL-dyst
Klik her for at se, hvordan andre har gjort

Them-400x400

Træn op – med kollegaerne eller for dig selv

Kom i gang med DHL-træningen sammen med Henrik Them, eliteløber og indehaver af Team Thempo.

Nedenfor kan du finde gratis træningsprogrammer med forklarende videoøvelser, som gør dig og dine kollegaer klar til DHL Stafetten.

Og for jer, der vil lidt mere, tilbyder Henrik Them skræddersyede events og forløb for jeres virksomhed. Book allerede nu, og vær klar til at starte træningen i august.

 

Program for begyndere
– Kom igennem uden åndenød
Program for øvede
– imponér kollegaerne med en skarp tid
Se de løbetekniske øvelser forklaret på video

Tip! Hver gang der optræder en af de løbeteknisk øvelser i PDF’en med træningsprogrammerne, kan du nemt klikke på selve ordet og åbne instruktionsvideoen i din browser.

For jer, der vil lidt mere

Brug DHL Stafetten til at kickstarte din egen eller hele virksomhedens træning!

Henrik Them og Team Thempo tilbyder alt fra workshops og firma-fællestræning til coaching og personlig træning.

Book en firma-workshop: Fra skildpadde til gazelle
Book firma-fællestræning med Team Thempo
Book personlig træning / coaching

Priser & kontakt

Kontakt Henrik Them på [email protected] eller på tlf.: 20 70 90 01 for at forhøre dig om priser og muligheder, eller hvis du har spørgsmål til træningen.

Om Henrik Them

Henrik er en dansk eliteløber med en maratontid så hurtig som 2:15,54 og altid en af de absolut hurtigste til at få depechen igennem de 5 km. Han løber for Sparta og er indehaver af mere end 60 danske mesterskaber på distancer fra 5 km til maraton.

Foruden at være ekspert på Politiken og Eurosport, foredragsholder og indehaver af Team Thempo, rådgiver Henrik mere end 150 virksomheder i, hvordan de styrker både interne og eksterne relationer gennem løbetræning.

Nogle af de virksomheder, som Henrik har hjulpet, er Arla, Nykredit, Danske Bank, PwC, Leo-Pharma, advokatfirmaet Lett, Kia, Telia og Nordea.