Posted

Onsdag aften blev Nick Rostgaard den anden spartaner, som klarede kravet til EM. Det skete, da han løb 3,43.48 på 1500 meter i Beograd.

Nick Rostgaard havde en gang tidligere været under EM kravet på 3,45.00, men han blev desværre diskvalificeret i det løb. Så derfor var løbet i Beograd onsdag aften allersidste chance, da kvalifikationsperioden udløb torsdag den 21. februar klokken 12.00. Derfor var det naturligt også en glad og lettet Nick Rostgaard, som efterfølgende gjorde status.

”Det betyder alt både nu og fremadrettet, at jeg viser, at jeg har niveauet til at være med
ude i Europa. Jeg er stolt og glad for, at jeg kan give noget tilbage til klubben, som er en
stor del af, at jeg kan satse på mit løb,” siger Nick Rostgaard.

Der er dog ikke lang tid til at nyde følelsen og hvile på laurbærerne, for allerede fredag den 1. marts står han klar på startstregen ved EM I Glasgow.

”Vi tager afsted til Skotland på onsdag, og inden da har jeg to sæt intervaller, som skal løbes, og så skal jeg også på arbejde,” siger den kommende EM-deltager, som har en finale som målsætning for det kommende EM.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb