Telenor CPH Marathon

Posted

Spartas arrangementsudvalg inviterer hen over vinteren til 5 foredrag om kost og løb, som forhåbentlig kan hjælpe dig til at blive endnu bedre løbende frem mod Telenor Copenhagen Marathon 2017.

Nu har du chancen for at komme med til en spændende række af foredrag om kost og løb ved Morten Rajczik. Morten Rajczik er professionsbachelor i Ernæring og sundhed og fungerer som ernæringskonsulent og træner bl.a. Team Danmark-atleter.

Foredrag 1

Søndag den 6. november 2016 kl. 12:30

Basal løbekost og fedtforbrænding

Foredraget skal give en forståelse for kostens elementer og indflydelse på ens løbetræning. Dertil vil der blive sat ekstra fokus på kostens indflydelse på fedtforbrændingen i forbindelse med maratontræning.

Foredrag 2

Søndag den 29. januar 2017 kl. 12:30

Optimal restitutionskost – få styr på dine proteiner og kulhydrater

Her vil man få et indblik i, hvordan man restituerer bedst muligt, i takt med at træningsvolumen stiger hen mod Telenor Copenhagen Marathon.

Foredrag 3

Søndag den 26. februar 2017 kl. 12:30

Vægtoptimering – giver det tempo eller skader?

Foredraget skal give en forståelse for, hvordan en kraftig vægtreducering i stedet for at give mere fart i løbeskoene kan øge risikoen for skader og påvirke formfremgangen i de sidste uger før maraton.

Foredrag 4

Søndag den 19. marts 2017 kl. 13:00

Den optimale ernæringsstrategi til maraton

Her vil man blive introduceret til en optimal ernæringsstrategi til Telenor Copenhagen Marathon og høre om, hvordan man kan begynde at implementere denne i træningen.

Foredrag 5

Søndag den 23. april 2017 kl 13:00

Præstationsoptimering med carboloading

Her vil man få et indblik i, hvordan man kan spise de sidste par dage op til CPH Marathon, for at optimere ens præstation og få den bedst mulig oplevelse til CPH Marathon.

Pris

Gratis for medlemmer af Sparta (oplys medlemsnummer i mail)
Ikke-medlemmer 50kr pr. foredrag eller alle 5 foredrag for 200 kr.

Obs! Tilmelding er først endelig, når betaling er modtaget.

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet og senest tre dage før foredraget, såfremt der stadig er pladser, til Vanessa Diaz, medlem af Spartas arrangementsudvalg på [email protected]

Husk at oplyse hvilke foredrag, du ønsker at deltage i.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb