Posted

Foruden et væld af underholdningsspots med musik og dans m.m. langs ruten til Telenor Copenhagen Marathon søndag den 22. maj, kan du opleve de store Power Zones, hvor der fyres ekstra op for feststemningen for tilskuerne, og hvor løberne får et ekstra sus og spark energi på deres vej igennem København.

De seks Power Zones arrangeres af Telenor, NBRO, Mikkeller, Garmin, High5 og Nike, og du finder deres placeringer i det interaktive rutekort.

Gå til det interaktive rutekort >

Telenor Power Zone

Telenors Power Zone på Øster Allé bliver den hidtil største og mest indholdsrige Power Zone til Telenor Copenhagen Marathon, og alle tilskuere er velkomne! På den 130 meter lange strækning ud for Parken er der mulighed for at heppe på de ca. 14.000 løbere hele fire gange.

Telenors Power Zone har et overdækket børneområde med underholdning for hele familien med mulighed for at hvile de trætte tilskuer-stænger. Der vil også være masser af børneaktiviteter som hoppeborge, tegneaktivitet, ansigtsmaling samt mulighed for at prøve Samsungs virtual reality-briller. Du kan også følge løbet live fra en storskærm, købe lækker mad og drikke fra økologiske madboder.

Så kom og oplev Telenors Power Zone, der uddeler gratis heppe-grej, så du kan blive den ultimative hepper, underholdning i massevis, konfettikanoner og meget mere. Kommentater Jacob Riising sørger for humøret og energien er helt i top hos både løbere og tilskuere.

NBRO Power Zone

nbro

På Dronning Louises Bro vil du opleve en helt særlig Power Zone, der giver dig gåsehud. Her hepper NBRO på løberne, og det går ikke stille af sig. Der vil blive larmet rigtig meget, råbt

rigtig meget, klappet rigtig meget, trommet rigtig meget og fløjtet rigtig meget. Og der vil selvfølgelig også blive fyret en masse konfetti af. Med andre ord vil der blive holdt en fest på Dronning Louises Bro, som du ikke vil gå glip af. NBROs motto er #runpartyrepeat, og det bliver der levet op til. NBROs Power Zone skal opleves!

Mikkeller Power Zone

mikkellerrunningclub

Når løberne rammer Sønder Boulevard vil Mikkellers store Power Zone sende løberne godt rundt på Vesterbro. Når løberne kommer forbi anden gang, sendes de godt videre på den godt og vel sidste halvdel af løbet med en fed stemning.

Mikkellers Power Zone sørger for super stemning og underholdning både til løbere og tilskuere.

Det populære surfer-rockband The Tremolo Beer Gut vil sætte gang i publikum og løbere. Rocket Cheerleaders vil fra toppen af Firestarter brandbilen skyde konfetti og festlig stemning ud over det hele. Fra brandbilen serveres der også smagsprøver af Mikkellers lækre øller.

High5 Power Zone

high5

Hos High5s Power Zone får løberne det sidste energiboost. Her sørger High5 for smagsprøver, der får løberne det sidste stykke op til mål. Tilskuere er selvfølgelig også meget velkomne til at smage på udvalget og deltage i festen. Svedig DJ vil spille løberne ind på de sidste 600 meters nydelse af årets marathon. Der vil være cheerleaders fra Divas, som sørger for at heppe alle i mål!

Garmin Power Zone

Ved Garmins Power Zone passerer løberne to gange på ruten. Både første og sidste gang er Garmin med til at give løberne et skub frem mod målstregen.
Der vil være super underholdning med en DJ, der sørger for musikken, Kari Traa’s heppepiger, der skaber en fed stemning og viser deres nyeste kollektion frem. Der vil være frisk Café Noir kaffe og Chokolade fra JDE Professional, og børnene kan producere deres egne heppekort, imens de nyder et glas saftevand.
Kom til en super dag og vær med til at give løberne et godt push ved det smukke og historiske Christiansborg!

Nike Power Zone

nike-1

Sving forbi Nikes Power Zone, hvor der vil være en fest uden lige med DJ Zolo. Det betyder selvfølgelig fede løberytmer med god bas til. Der vil også være Nike cheerleaders, konfetti, guirlander og små overraskelser undervejs. Så kom og fest med i Fælledparken, hvor ruten går igennem to gange, så der er rig mulighed for at heppe på løberne!

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb