Posted

Lørdag den 18. juni afvikles Europas ældste kvindeløb med en rute på 10 km. Og fra onsdag den 25. maj står Spartas tjekkede team af kvindeløbstrænere klar med gratis fællestræning, så du bliver klædt på til at kunne gennemføre. Alle kan være med, uanset niveau, alder, form og figur.

Hver onsdag og søndag frem til CPH Women’s 10K – Europas ældste kvindeløb – er der gratis fællestræning for alle kvinder, der gerne vil kunne løbe 10 km.

Synes du, det er svært at tage dig sammen til at komme ud at løbe? Så er den bedste motivation, jeg kan give: Kom til træningen!

Sådan lyder opfordringen fra Karen Kjær, kvindeløbstræner til CPH Women’s 10K med rigtig mange løb i bagagen, og hun fortsætter:

Personligt fungerer det meget bedre for mig, hvis jeg løber med andre, og det er virkelig luksus, når der også er en træner, der fortæller mig, hvor langt og hvordan. Aftal gerne med en veninde, så er det mere forpligtende.

Niveautilpasset træning

Træningen er tilrettelagt med styrke- og teknikøvelser, der kan tilpasses ethvert niveau, og løberne inddeles i mindre grupper afhængigt af tempo. Derfor kan alle være med, uanset om man starter helt fra bunden, eller om man er en garvet løber, der gerne vil opnå bedre resultater eller bare have variation og selskab i træningen.

Det gratis at være med, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Deltagerne skal møde omklædt ved Sparta Hallen, hvor det også er muligt at få opbevaret bagage, mens træningen står på. Program for fællestræningen og yderligere information findes på sparta.dk samt på Sparta Løbs Facebook-side.

Om fællestræningen
  • Hvad: Fællestræning frem mod CPH Women’s 10K
  • Hvem: Kvinder i alle aldre og på alle niveauer
  • Hvor: Ved Sparta Hallen, Gunnar Nu Hansens Plads 11
  • Hvornår: Onsdage kl. 17.45 og søndage kl. 9.30 (med start 25. maj)
  • Tilmelding:Sparta Løbs Facebook-side (det er gratis at være med)

Se program og læs mere om fællestræningen her >

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb