Posted

Når vi siger, at løb er en fest, så mener vi det! I år er både CPH Women’s 10K og CPH Men’s 10K blevet til aftenløb med start kl. 19, og weekenden slutter af med en stor løberfest for alle deltagere lørdag aften fra kl. 20 i Fælledparken.

Nyt koncept: Run & Party for både kvinder og mænd

Det bliver en fest fra start til mål – og til sent ud på aftenen – når vi afholder CPH Mens 10K og CPH Womens 10K hhv. fredag den 17. juni og lørdag den 18. juni.

Begge løb starter kl. 19.00, og lørdag aften efter kvindeløbet er alle deltagere – damer og herrer – inviteret til et stort Runners Party fra kl. 20 i målområdet i Fælledparken.

Tre DJs, koldt Mikkeller-bryg og festglade løbere

DJs, fri ølbar og godt selskab – det er mindst tre gode grunde til at du ikke skal gå glip af denne hyggelige løberfest.

NBRO Resident DJ’s kommer og fyrer den af bag pulten, Vesterbroske Mikkeller leverer masser af koldt bryg til fustagerne, der er salte snacks på bordene og ikke mindst: en masse glade løbere fra CPH Men’s og Women’s 10K til at skåle med.

Så kom og få noget koldt væske og ryst de brugte løberben til fed musik!

Dit startnummer er din billet til Runners Party

Tilmeld dig CPH Women’s 10K på LøbeExpoen frem til løbsstart.

Hvor & hvornår

Lørdag den 18. juni fra kl. 20

I målområdet i Fælledparken

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb