Posted

Sæt kryds ved den 9. juni, når CPH Wo/Men’s Race fyrer op i Fælledparken med løb for mænd og kvinder, afterparty og live koncert med Nelson Can. 

Kom med til sommerens mest festlige kombinerede kvinde- og mandeløb, når vi løber CPH Wo/Men’s Race 9. Juni i Fælledparken.

To ruter i Fælledparken

Løbet foregår i Fælledparken, og du kan løbe enten 5 eller 10 km. Der er også mulighed for at gå distancen på 5 km. Start og mål er på Øster Allé, København Ø.

Løb i din drømmetid

Hvad enten du er til hyggeløb eller vil prøve at slå din personlige rekord, så stiller vi med en flot seje pacere, der er klar til at få dig i mål i lige præcis den tid, du drømmer om.

Starten til CPH Women’s Race 5 & 10 km går kl. 17, og starten til CPH Men’s Race 5 & 10 km går kl. 18.15.

Her kan du se en oversigt over de tider, pacerne løber på.

Læs mere om CPH WoMen’s Race her

Underholdning og afterparty

Der er selvfølgelig igen i år en masse underholdning langs ruten, og efter du har løbet, kan du hygge og feste til det gratis afterparty i Fælledparken.

Her sørger rocktrioen Nelson Can og en DJ for musikken, Mikkeller leverer fri ølbar, og der serveres forskellige snacks og drikke til alle deltagere. For et mere solidt måltid kan man købe mad, drinks og vin fra forskellige food trucks.

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 9. juni.

Prisen for at deltage er 160 kr.

Tilmeld dig CPH Wo/Men’s Race her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb