Posted

Har du en drøm om at begynde at løbe sammen med andre, eller et løbemål du ønsker at indfri i 2019? Så kom til velkomstmøde i Sparta.

Hvad end du drømmer om at løbe 5 kilometer uden pauser, ønsker at slå din personlige rekord på maraton, eller blot er nysgerrig på om Spartas løbefællesskaber er noget for dig. Så kom til velkomstmøde mandag den 14. januar 2019 kl. 19.30 og hør mere om Spartas forskellige træningstilbud.

Til velkomstmødet vil du møde nogle af klubbens inspirerende løbetrænere, høre om klubbens mange løb og motiverende løbetræning samt høre om de mange andre spændende arrangementer, som Sparta afholder.

Kom godt i gang med at løbe

Er du ny løber eller skal du i gang igen, så er Spartas Begynderhold måske noget for dig. Begynderholdet fokuserer på, at du skal have succesoplevelser med løb, holde motivationen kørende og få integreret løb i din hverdag. Træningen består af en kombination af løb og gang, hvor træningsmængden roligt øges og sluttes af med et 5 kilometer testløb.

Få struktur på din træning og nå dine mål

Sparta tilbyder varieret og struktureret løbetræning på forskellige niveauer næsten alle ugens dage. Der er 17 forskellige træningshold til alle fra løberne, der ønsker at træne 1-2 gange om ugen, til løberne med store ambitioner og mål. Det er muligt at vælge forskellige hold fra gang til gang, således at du kan prøve et hurtigere hold, i takt med at din form bliver bedre, eller du kan vælge at springe løbeturen over for i stedet at træne core eller skadestræne.

På velkomstmødet kan du blive meget klogere på de forskellige træningshold og du har mulighed for at stille løbetrænerne spørgsmål.

Du kan også læse mere om træningsholdene her

Gør maratondrømmen til virkelighed

Er du en rutineret løber, der har ambitioner om at løbe Telenor Copenhagen Marathon den 19. maj 2019, så tilbyder Sparta gratis fællestræning hver søndag kl. 9.30 frem til løbsdagen. Der er plads til løbere på alle niveauer og enhver ambition. Tre søndage undervejs er der mulighed for at teste maratonformen, når der afholdes Nike Marathontest 1, 2 og 3. Du kan høre meget mere om maratontræningen til velkomstmødet.

Læs mere om fællestræningen til maraton her

Følg med på det officielle Facebook-event for Telenor Copenhagen Marathon her

Velkomstmødet er helt uforpligtende, du behøver ikke engang at tilmelde dig, og bliver afholdt i Spartas klubhus på Gunnar Nu Hansens Plads 11, mandag den 14. januar 2019.

Vi glæder os til at se dig!

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

Vi fejrer 40 års jubilæum!

 

 

 

 

DHL Stafetten København