We Run Copenhagen et virtuelt etapeløb i februar

Posted

Vær med til et nyt virtuelt etapeløb, hvor du i løbet af 4  uger i februar kommer på nye løbeoplevelser i fire af  Københavns bydele.

Corona-kuller, nedlukning, nytårsforsætter og eller ret og slet lyst til at bevæge sig.

Vi kan komme på mange gode grunde til at snøre løbeskoene. Men hvis du mangler en god grund mere, så er den her nu: We Run Copenhagen!

Den 1. februar går det virtuelle startskud til We Run Copenhagen, som er et virtuelt etapeløb i København, der hver uge i februar byder på en ny løbeoplevelse fra Vesterbro til Østerbro.

Når du har tilmeldt dig, modtager du ruter og gpx-filer samt et startnummer, som du selv kan printe hvis du har lyst. Og så er det bare om at snøre skoene og komme afsted 🤗

Det er op til dig hvornår på ugen, du vil løbe etapen – så længe du gennemfører alle etaperne senest den 28. februar. Herefter venter der en stor, flot medalje som bevis på, at du har løbet dig igennem februar 🥇

Hver uge trækker vi desuden lod om en lækker præmie fra bl.a. Carlsberg, Red Bull og Nike. Og blandt alle, der fuldfører hele den virtuelle udfordring, trækker vi lod om hovedgevinsten, som er et gavekort på 3000 kr. fra Sportmaster.

Prisen for det hele er kr. 150 inkl. medalje.

Er du klar til at snøre løbeskoene og løbe med os?

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Sommer-atletikskole uge 26
Sommeratletikskole for børn 7-15 år
Hver dag fra kl. 9.00 – 15.00 på Østerbro Stadion
Uge 26: 29. juli - 2. juli

Se alle løb