Posted

Alle børn fra 0-13 år kan lørdag den 18. juni være med til at sætte fokus på mobning ved at løbe 1 kilometer. Hele familien er underholdt, når bl.a. Kristian fra Ramasjang og Svenning Bubandt laver skæg og ballede og uddeler medaljer til alle børn.

Når Mary Fonden og Red Barnet traditionen tro lader Fri for Mobberi Børnestafetten løbe af stablen i Fælledparken, er der lagt op til en super hyggelig dag for hele familien.

Hvornår? Lørdag den 18. juni kl. 12.
Hvor? I fælledparken v. Filosofgangen
Hvem? Alle børn mellem 0-13 år

Spækket program med underholdning og sjove aktiviteter

Foruden 1 kilometer løb, byder dagen på et spækket program med underholdning og sjove aktiviteter, der henvender sig både til helt små børn og til de store søskende.

Glæd jer til at opleve Kristian fra Ramasjang Mysteriet og Svenning Bubandt fra DR Ultra lave sjov på scenen og til at høre Alberte synge. Og selvfølgelig kommer Bamseven og siger hej til alle børnene.

Se hele programmet her og se her hvor sjovt det var sidste år

Sådan tilmelder I jer

Man tilmelder sit barn enkeltvis – helt som til andre løb.

Hvis et barn gerne vil løbe sammen med en ven, skal man bede om at få udleveret samme farve startnumre (der er tre startgrupper med tre forskellige farver), når man afhenter startnummer og T-shirt på LøbeExpoen inden løbet.

I år afleverer man ikke Bamseven til andre børn, der står og venter. I stedet kaster man den i favnen på den store oppustelige Bamseven i mål – så har man løbet sin stafet-kilometer, og der venter en flot medalje.

Begrænset antal billetter – Tilmeld jer nu

Der er et begrænset antal billetter til Fri for Mobberi Børnestafetten, så vent ikke for længe med at tilmelde jer.

Gå til tilmelding her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb