fbpx
youtube facebook instagram Flickr Hent CPH Half Appen
  • en

Posted

Tirsdag den 26. juni bliver der et spækket program på Østerbro Stadion med 5 km løb, verdensklasse-atletik og Beer Mile.

Tirsdag den 26. juni danner Østerbro Stadion rammen om en ekstraordinær showcase af alt det, Sparta kan byde på: løb i stemningsfulde kulisser og atletik på topniveau krydret med VM fodbold og Beer Mile.

Kl. 16.00 – VM Fodbold

Aftenen byder først på VM i fodbold, da vi viser kampen mellem Danmark – Frankrig på stadion. Det starter kl. 16, hvor vi også byder på en øl, mens atleterne til Copenhagen Athletics Games langsomt begynder at myldre ind på stadion og varme op.

Kl. 18.00 – Copenhagen Athletics Games

Nu starter spændingen for alvor med det internationale atletikstævne European Classic Permit-stævne Copenhagen Athletics Games, hvor man kan opleve Spartas egne atleter dyste mod internationale topatleter i alt fra 100m over forhindringsløb, længdespring og kuglestød.


Aftenen vil byde på virkelig spændende dyster mellem store navne, som vi lidt for lidt løfter sløret for – bare følg med her på Facebookeventet.

Stævnet slutter traditionen med den legendariske 800m Wilson Kipketer tribute på et fakkeloplyst stadion.

Læs mere om Copenhagen Athletics Games

Ca. 20.30 – Beer Mile

Mikkeller er vært, når der afholdes Beer Mile, hvor deltagerne skal løbe 1,6 km og drikke en øl på 5% vol. for hver 400 meter …. Vi kan ikke sige andet, end at det sikkert bliver seværdigt!

kl. 21.00 – Mikkeller Aftenløb

Nu er det tid til selv at kridte skoene og slutte sommeraftenen af med 5 km til Mikkeller Aftenløb, som starter og slutter på stadions blå baner.

Dette er et af Spartas få aftenløb, som du ikke må gå glip af. Stemningen er i top, og det bliver ikke dårligere af, at vi byder på Mikkeller-øl, en let servering bagefter, mens en DJ sørger for sommerbeats.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb