fbpx
youtube facebook instagram Flickr Hent CPH Half Appen
  • en

Vi løber for kvinder igen i 2020!

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 20. juni 2020, hvor du igen kan løbe Make A Mark CPH og støtte velgørende formål, der hjælper kvinder til at stå stærkere.

SE BILLEDERNE

Se billederne fra en lun sommeraften med fed stemning, kulørte lamper og varme hjerter.

LØB, SÅ KVINDER KAN STÅ STÆRKERE

I over 120 år har Sparta Atletik & Motion bragt mennesker over hele Danmark tættere sammen gennem sport. Nu er tiden kommet til, at vi gør vores del for at få kvinder til at stå endnu stærkere, og vi har brug for din hjælp.

Vi tror på, at løb er i stand til at transformere. Løb hjælper dig med at finde din styrke, din indre power og dit mod. Løb kan potentielt gøre dig til en bedre person. Men det sker ikke af sig selv. Du bliver kun bedre, hvis du gør en indsats.

Det samme gælder, når kvinder skal stå stærkere. Det sker heller ikke af sig selv. Det kræver arbejde at støtte kvinder og opnå ligestilling, og vi har brug for os alle sammen til at nå det mål.

Til Make A Mark CPH kan alle hjælpe med at bruge energien fra løb til at skabe afgørende forandring for kvinder i Danmark.

En del af tilmeldingsgebyret går til lokale organisationer med fokus på at hjælpe kvinder, der har brug for støtte og support. Med din donation gør du en helt konkret forskel i kvinders liv og styrker dem, der har mest brug for det. Det eneste, du skal gøre, er at løbe. 

Make A Mark CPH er åben for alle, der har lyst til at mødes for at vise deres støtte til kvinder i Danmark.