fbpx
youtube facebook instagram Flickr Hent CPH Half Appen
  • en

Make A Mark CPH

Løb, så kvinder kan stå stærkere

I over 120 år har Sparta Atletik & Motion bragt mennesker over hele Danmark tættere sammen gennem sport. Nu er tiden kommet til, at vi gør vores del for at få kvinder til at stå endnu stærkere, og vi har brug for din hjælp.

Vi tror på, at løb er i stand til at transformere. Løb hjælper dig med at finde din styrke, din indre power og dit mod. Løb kan potentielt gøre dig til en bedre person. Men det sker ikke af sig selv. Du bliver kun bedre, hvis du gør en indsats.

Det samme gælder, når kvinder skal stå stærkere. Det sker heller ikke af sig selv. Det kræver arbejde at støtte kvinder og opnå ligestilling, og vi har brug for os alle sammen til at nå det mål.

Vær med til det første ‘Make A Mark’-løb den 22. juni på Østerbro i København, og hjælp os med at bruge energien fra løb til at skabe afgørende forandring for kvinder i Danmark.

En del af tilmeldingsgebyret går til lokale organisationer med fokus på at hjælpe kvinder, der har brug for støtte og support. Hvilke organisationer du kan støtte, bliver offentliggjort snart. Når du har løbet, vælger du hvilken organisation, du vil støtte, og dermed gør du en helt konkret forskel i kvinders liv og styrker dem, der har mest brug for det. Det eneste, du skal gøre, er at løbe.

Vores løb på 5k og 10k er åbne for alle, der har lyst til at mødes for at vise deres støtte til kvinder i Danmark, så tilmeld dig i dag, og hjælp kvinder til at stå stærkere. 

  • DATO Lørdag 22.06.2019
  • TID kl. 17.00
  • STED 5 & 10 km
  • STED Fælledparken - start og mål på Øster Allé, København Ø
  • PRIS kr. 180,- inkl. Mikkeller øl og let forplejning
  • STARTNUMRE Afhentning af startnumre foregår i dagene op til løbet eller på selve løbsdagen
Mere information følger ...