Posted

Løb med og marker Kvindernes Kampdag, søndag den 8. marts, med en 5 km, gratis løbetur fra Østerbro Stadion.

Tag din ven eller veninde under armen og løb med, når vi markerer Kvindernes Kampdag med en hyggelig løbetur fra Østerbro Stadion.

Vi mødes på Østerbro Stadion kl. 9.15 – kig efter vores flotte balloner – og løber en tur på ca. 5 km i et tempo, hvor alle kan være med. Bagefter er der noget at drikke og lidt sødt til at tanke energidepoterne op med, bl.a. chokolade fra Simply Chocolate.

Det er gratis at løbe med, vi vil bare gerne vide, om du kommer. Derfor må du gerne tilmelde dig Facebook-eventet:

Tilmeld dig løbeturen den 8. marts her

Efter turen kan du i dagens anledning tilmelde dig sommerens fedeste løbefest, Make A Mark CPH, med rabat.

Om Make A Mark

Make A Mark CPH er et 5/10 km sommerløb lørdag den 20. juni, hvor både mænd og kvinder kan løbe med og samtidig støtte velgørenhedsorganisationer, der hjælper udsatte kvinder.

Efter løbet er der live koncert (vi kan snart offentliggøre navnet 😃), øl fra Mikkeller og mulighed for at købe mad og drikke i diverse food trucks, hænge ud og hygge i sommeraftenen med vennerne.

Løb Make A Mark CPH så kvinder kan stå stærkere

Lørdag den 20. juni kan du igen være med til Make a Mark CPH '20 – en fed sommerløbefest i Fælledparken, hvor du samtidig gør en forskel for kvinder, der virkelig har brug for det 🏃🏼‍♀️💪Både kvinder og mænd kan være med, og når du krydser målstregen, vælger du selv, hvilken af årets fire velgørenhedsorganisationer, du vil støtte 💙♥︎ Indvandrer Kvindecentret Nørrebro ♥︎ LivaRehab / Liva Shelter♥︎ Mødrehjælpen♥︎ Pigegruppen, De Unges HusLæs mere og tilmeld dig løbet på 👉www.sparta.dk/make-a-mark-cph

Slået op af Sparta Løb i Tirsdag den 28. januar 2020

Tilmeld dig løbeturen den 8. marts her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Danmark løber – godt nytår!
Danmark løber - godt nytår 31. december kl. 10.00
Gratis, virtuelt løb med distancer fra 2,5 km til halvmaraton
(Spartas Nytårsløb 2020 er aflyst pga. COVID-19)

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb