Posted

Når Nike Marathontest 2 på 15 km afvikles på søndag den 26. februar, er der ikke kun mulighed for at teste din form, men også slå skoen af tønden og gøre et kup på Nike produkter.

Der er lagt op til endnu et hyggeligt testløb på Østerbro på fastelavns-søndag, hvor et par tusinde løbere vil være klar til at teste formen over en distance på 15 km.

Udover muligheden for at se, om din formkurve bevæger sig i den rigtige retning, kan du også være med til tøndeslagning i Marathon Sports stand i Sparta Hallen.

Slå katten af tønden

Der er tøndeslagning for børn kl. 9.30 og for voksne kl. 11.30, hvor man kan slå Nike sko og andre små overraskelser af tønden. Man tilmelder sig i Marathon Sports butikker inden løbet eller i deres stand på løbsdagen.

Gør et kup på Nike produkter

Hvis du trænger til at pifte løbegarderoben op eller bare ikke kan stå for gode rabatter, så tag et kig på Marathon Sports udvalg af løbesko- og tøj.

Du kan bl.a. købe Nike sko på udsalg med op til 50% rabat og Nike tøj med 40% rabat, og for de kvindelige deltagere er der et ekstra godt tilbud på et par Nike Pro Hipsters eller BH til 75 kr. per del eller 2 stk. for 100 kr.

Desuden gives der 20% rabat på nye Nike produkter, ligesom der er masser af børnetøj til favorable priser.

Tilmeld dig Nike Marathontest 2 her eller tilbudspakken med Nike Marathontest 2, 3 og 4 for kun 300 kr.

Se stemningsbilleder fra 2016 her

Nike Marathontest 2 2016

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb