Posted

Søndag den 28. februar løber vi  Nike Marathontest 2. Skal du løbe Telenor Copenhagen Marathon til maj, kan du teste løbeformen af, men alle andre er også meget velkomne til at løbe med.

Nike Marathontest er et motionsløb på 15 km DAF-opmålt rute. Der er væskedepoter med energidrik fra High5 undervejs, og du kan løbe med fartholdere, som også kan besvare alle de spørgsmål, du kan have om løb, træning og ikke mindst om, hvad man skal huske på, hvis man skal løbe maraton til maj.

Sub 20-konkurrence

Ligesom til Nike Marathontest 1 vil alle, der er født i 1997 eller senere, automatisk deltage i sub 20-konkurrencen, som byder på lækre Nike-gavekort til Marathon Sport, til de hurtigste, og yderligere er der en flot lodtrækningspræmie fra Telenor til en heldig vinder i aldersgruppen.

Pop up-shop i Sparta Hallen

I forbindelse med løbet vil Marathon Sport lave pop up-shop i Sparta Hallen med helt op til 50 % rabat på udvalgte Nike-produkter. Så der er ingen grund til at fortvivle, hvis du har glemt noget af dit løbegrej, eller hvis du bare synes, at det er tid til at få suppleret op på garderoben.

High5 vil stå klar til at besvare spørgsmål og rådgive om dit væske- og energiindtag til Telenor Copenhagen Marathon, og de vil også medbringe smagsprøver samt sælge forskellige produkter.

Tilmeld dig Nike Marathontest 2 her

Sjældne-løbet 2016

Efter Nike Marathontest 2 kan du snuppe yderligere 3 km til Sjældne-løbet i Fælledparken for 50 kr. Løbet er åbent for alle, der ønsker at støtte op om Sjældne-dagen, som er en international opmærksomhedsdag for sjældne sygdomme og handicap. Man bestemmer selv, om man vil løbe, gå, rulle eller på anden vis komme igennem den 3 km lange rute.

Marathon Sport High5

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nike Marathontest 2
15 km - Søndag den 1. marts kl. 9.30
Pris: kr. 170,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 105,-)

Nike Marathontest 3
21,1 km - Søndag den 5. april kl. 9.30
Pris: kr. 210,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 95,-)


Wings for Life App Run
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
Søndag den 3. maj kl. 13.00 - 16.00
Inkl. gratis T-shirt til de 200 første tilmeldte

Breakfast Run i Tivoli
30 minutters velgørenhedsløb i Tivoli - lørdag 16. maj kl. 10.00
Løb for at støtte Børnecancerfonden - maks. 500 pladser

Se alle løb