Posted

Halvmaratonløbet Nike Marathontest 3, som skulle have fundet sted søndag den 5. april, aflyses grundet Covid-19.

Grundet omstændighederne omkring Covid-19, ser vi os desværre nu nødsaget til at aflyse Nike Marathontest 3, som skulle have været afholdt søndag den 5. april.

Selvom vi er kede af at skuffe vores mange deltagere, som har set frem til løbet, så er vores højeste prioritet vores alles sundhed i denne alvorlige tid. Vi følger til fulde myndighedernes anbefalinger, men situationen og myndighedernes tiltag udvikler sig konstant og med kort frist, og det er derfor nu tydeligt, at vi ikke kan være sikre på, hvorvidt vi kan afvikle løbet.

Vi giver pengene tilbage eller overflytning til sommerløb

Alle deltagere får deres deltagergebyr refunderet eller kan vælge at få overflyttet deres tilmelding til 5/10 km velgørenhedsløbet Make A Mark CPH lørdag 20. juni, hvor vi håber og tror, at vi igen kan løbe sammen.

Deltagere vil modtage en mail med nærmere information og vil inden midten af april få mulighed for at vælge, om man ønsker refundering eller overflytning.

Har du ved en fejl ikke modtaget nogen mail? Så tjek dit spamfilter eller skriv til [email protected] Da vores fysiske kundeservice er lukket, kan vi indtil videre kun kontaktes per mail, og vi håber på forståelse for, at svartiden kan være lidt længere i denne tid.

Vi håber og ser frem til snart at kunne afholde løb for vores mange løbere igen.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb