Posted

Nu er det slut med at prale med en lige lovlig hurtig 5’er til DHL Stafetten. Én af årets spændende nyheder er nemlig, at alle løbere nu kan få målt deres præcise, personlige løbetid.

DHL Stafetten handler naturligvis frem for alt om samarbejde og holdånd, og dagens vinderhold er – som det altid har været – det med den samlede holdtid.

Men nu kan vi udover den samlede holdtid også kan registrere alle individuelle tider.

Sådan får I jeres personlige løbetid

Løbetiderne registreres via tidtagningschippen, som i år sidder i den nye engangsdepeche (stafetpinden), der fremsendes med startnumrene, og som alle løbere løber med i hånden.

Alle individuelle tider fremgår af resultatlisten. Hvis I ønsker jeres navn på, skal I logge ind på holdets tilmeldingsprofil og indtaste navne og evt. email-adresser på deltagerne på jeres hold. I kan gøre det enten før, under eller efter I har løbet.

Læs mere her under punktet Tilmeldingsprofil

Flere spændende nyheder

DHL Stafetten Kbh byder i år på flere spændende nyheder, som gør det endnu sjovere at deltage – både for dem, der vil løbe hurtigt, og dem, der løber for hyggens skyld.

Læs alt om nyhederne til DHL Stafetten Kbh og tilmeld jeres hold her

Husk – DHL Stafetten er for alle

Husk, at der er plads til alle slags hold til DHL Stafetten – ikke kun formelle virksomheder – så saml løbevennerne, madklubben, strikkeklubben, forældre-udvalget eller fodboldholdet til sommerhygge i Fælledparken!

For dem, der ikke er vild med spurter og højt tempo, er der i år også en ny Walk-distance, hvor hele holdet følges ad fra start til mål på en særskilt rute.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb