Posted

Med Telenor som ny hovedsponsor, bliver Telenor Mini Marathon lørdag den 18. maj endnu sjovere – og nu for HELE familien!

Det populære Mini Marathon, som holdes på Østerbro Stadion lørdag den 18. maj – dagen før Telenor Copenhagen Marathon – har både fået ny hovedsponsor og en festlig make-over.

Det betyder, at årets Telenor Mini Marathon kommer til at byde på endnu mere sjov og underholdning. Derudover er løbet nu ikke kun for børn, men for hele familien.

Masser af underholdning

Hele dagen vil der være sjove aktiviteter, såsom hoppeborg, ansigtsmaling og “cykl din egen smoothie” på Østerbro Stadion.

Man kan også glæde sig til at opleve den sjove rap-duo Hip som Hap og Sofie Østergaard, kendt fra MGP, DR Ramasjang og Ultra, som kommer og underholder store og små løbere.

Der vil være masser af muligheder for at købe lækker mad, drikkevarer og søde sager og nyde dagen på Østerbro Stadions græsplæne.

Læs mere og tilmeld familien her

Løb for hele familien

Man kan vælge at deltage enten børneløbet på 1 eller 2 km eller samle hele familien til familieløbet, hvor man også kan vælge 1 eller 2 km.

Børneløbet er kun for børn op til 12 år (ingen voksne), mens familieløbene er for både børn og voksne i alle aldre. På familieløbene er det også tilladt at medbringe klapvogn.

Alle, der deltager, får en T-shirt, en medalje samt vand og frugt, når man kommer i mål. Her vil der også være mulighed for at få taget et gratis medaljefoto til minde om dagen.

Se også: Fri for Mobberi Børnestafetten er åben for tilmelding

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

Vi fejrer 40 års jubilæum!

 

 

 

 

DHL Stafetten København