Posted

Mere end 1200 børn og voksne er med, når Telenor Mini Marathon skydes i gang lørdag den 18. maj på Østerbro Stadion. Der er stadig billetter at få.

Dagen før Telenor Copenhagen Marathon løber børn og voksne maratonweekenden godt i gang med det populære Telenor Mini Maratho, som både har fået ny hovedsponsor og en festlig make-over.

Det betyder, at årets Telenor Mini Marathon i dag vil byde på masser af sjov og underholdning med bl.a. Sofie Østergaard som vært.

Masser af underholdning

Hele dagen vil der være sjove aktiviteter, såsom hoppeborg, ansigtsmaling og “cykl din egen smoothie” på Østerbro Stadion.

Man kan også glæde sig til at opleve den sjove rap-duo Hip som Hap og Sofie Østergaard, kendt fra MGP, DR Ramasjang og Ultra, som kommer og underholder store og små løbere.

Der vil være masser af muligheder for at købe lækker mad, drikkevarer og søde sager og nyde dagen på Østerbro Stadions græsplæne.

Alt det sjove åbner kl. 11.00, og efter en fælles opvarmning skydes Familieløbet på 1km i gang kl. 11.15.

Se hele programmet og tilmeld jer her

I kan tilmelde jer online indtil starten går eller ved indgangen til Østerbro Stadion (ved indgang 1 mellem Øbro Kurbad og Idrætshuset).

Løb for hele familien

Man kan vælge at deltage enten børneløbet på 1 eller 2 km eller samle hele familien til familieløbet, hvor man også kan vælge 1 eller 2 km.

Børneløbet er kun for børn op til 12 år (ingen voksne), mens familieløbene er for både børn og voksne i alle aldre. På familieløbene er det også tilladt at medbringe klapvogn.

Alle, der deltager, får en medalje samt vand og frugt, når man kommer i mål. Her vil der også være mulighed for at få taget et gratis medaljefoto til minde om dagen.

Obs! Der er ikke flere T-shirts tilbage

Se også: Fri for Mobberi Børnestafetten er åben for tilmelding

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nike Marathontest 2
15 km - Søndag den 1. marts kl. 9.30
Pris: kr. 170,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 105,-)

Nike Marathontest 3
21,1 km - Søndag den 5. april kl. 9.30
Pris: kr. 210,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 95,-)


Wings for Life App Run
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
Søndag den 3. maj kl. 13.00 - 16.00
Inkl. gratis T-shirt til de 200 første tilmeldte

Breakfast Run i Tivoli
30 minutters velgørenhedsløb i Tivoli - lørdag 16. maj kl. 10.00
Løb for at støtte Børnecancerfonden - maks. 500 pladser

Se alle løb