Posted

Er der en adræt længdespringer, bomstærk kuglestøder eller hurtig sprinter gemt i dig? Tag familien, løbevennerne eller kæresten med til Familie Atletik Games på Østerbro Stadion søndag den 25. oktober.

Opdag dine evner som atlet, når vi inviterer alle – voksne og børn, unge og gamle – til en dag fuld af sjove atletikdyster på søndag den 25. oktober kl. 10 – 14.

Til Familie Atletik Games kan hele familien, dine træningsvenner eller kæresten helt gratis udfordre jer selv og hinanden inden for atletikkens discipliner og finde ud af, om der gemmer sig en stærk kuglestøder, en adræt længdespringer eller en hurtig sprinter i dig.

Bl.a. kan du finde ud af, hvordan det er at starte en sprint i en startblok, hvilken teknik man bruger for at hoppe så langt som muligt i længdespring, hvordan man svinger benene for at komme hurtigst over en hæk og hvorfor en kuglestøder ikke kaster, men støder en kugle.

Prøv alle de øvelser, du har lyst til

Der starter en ny konkurrence/runde ca. hver halve time, og man bevæger sig rundt på stadion i sit eget tempo. Man bestemmer selvfølgelig selv, om man vil hele vejen rundt og prøve kræfter med alle øvelserne.  Hvis man bare vil lave Cooper-testen eller nogle enkelte af atletikøvelserne, er man også meget velkommen til det.

Vi deler stadion ind i corona-venlige zoner, hvor I kan bevæge jer rundt og prøve jer selv af i fem forskellige øvelser:

  • Længdespring
  • Hækkeløb
  • 30m sprint
  • Kuglestød
  • Coopertest (løb så langt du kan på 12 minutter).

Drop in og start dysten

Det er gratis at være med, og man skal ikke tilmelde sig, men bare “droppe in”.

Når man ankommer, får man et startnummer på maven og et diplom udleveret. Diplomet tager I med rundt, så I kan få noteret hver øvelse, I har prøvet, og når I er færdige, er der vand fra Aqua d’Or og en energibar fra Be Kind.

Arrangementet er lavet med støtte fra DIF’s og DGI’s støttepulje.

Læs mere og vis at du deltager på Facebook-eventet

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Sommer-atletikskole uge 26
Sommeratletikskole for børn 7-15 år
Hver dag fra kl. 9.00 – 15.00 på Østerbro Stadion
Uge 26: 29. juli - 2. juli

Se alle løb