Posted

Kom og oplev topatleter dyste i discipliner som sprint, stangspring og længdespring, når Sparta lørdag den 18. juni afholder sit internationale atletikstævne, Copenhagen Athletics Games, på Østerbro Stadion.

Danske atleter i knald eller fald-dyst

Det er knald eller fald for nogle af Danmarks bedste sprintere, stangspringere og spydkastere, når de til Copenhagen Athletics Games skal konkurrere med internationale atleter om at kvalificere sig til EM i Amsterdam den 5. – 10. juli.

Flere danske navne er meget tæt på at komme under EM-kravet, og de kan se frem til at blive presset til det yderste af en række internationale atleter.

Stangspringere og forhindringsløbere tæt på EM

Særligt spændende bliver konkurrencen i stangspring, hvor Spartas Rasmus Jørgensen kommer til at dyste mod stærke internationale navne, som også står på spring til at kvalificere sig til EM og OL 2016 i Rio.

Det samme gælder i 3.000 m forhindringsløb med Ole Hesselbjerg, ligeledes Sparta, på startlisten. Også den svenske længdespringer Erica Jarder, som til daglig træner i Sparta og allerede har kvalificeret sig til EM og OL, stiller op i et meget stærk felt.

Andre navne, som kan opleves på den blå atletikbane, er Andreas Martinsen fra Århus 1900 på 110 meter hæk, Nicolai Hartling fra Sparta på 400 meter hæk og Nick Ekelund-Arenander fra Sparta på 400 m løb.

Alle er velkomne – billetter sælges ved indgangen

Der er således lagt op til en spændende aften på Spartas hjemmestadion. Stævnet starter kl. 16, og billetter kan købes i indgangen eller i Marathon Sports forretninger for 100 kr. (børn under 12 år er gratis).

Læs mere på spartacag.dk

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb