Overdrag startnummer

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet er der ingen fortrydelsesret i forbindelse med køb af rekreative fritidsaktiviteter. Tilmelding til Spartas løb er derfor bindende.
Er du forhindret i at deltage, er det dog muligt at overdrage dit startnummer til en anden person mod et gebyr, som opkræves af den løber, der overtager startnummeret. Gebyret er 100 kr. til Copenhagen Marathon, 50 kr. til CPH Half, 25 kr. til alle andre løb samt 15 kr. i administrationsgebyr per deltager. Vær opmærksom på, at der kan være særlige vilkår for enkelte løb, hvilket vil fremgå af løbenes hjemmesider.
Uautoriseret brug af et startnummer er ikke tilladt, da det kan give forkert resultatvisning og betyde, at man som deltager ikke er registreret med de korrekte personlige informationer. Det kan derfor føre til diskvalifikation.

Sådan overdrager du et startnummer

  • Log ind på din profil

Log ind på din online tilmeldingsprofil for det løb, du ønsker at overdrage startnummeret til. Link og login-oplysninger til din tilmeldingsprofil modtager du per e-mail, umiddelbart efter, at du har tilmeldt dig et løb. Vælg nu “overdrag startnummer”.

  • Videresend e-mail med voucherkode

Idet du bekræfter, at du ønsker at overdrage dit startnummer, deaktiveres din tilmeldingsprofil. Du modtager straks en e-mail med en unik kode, som du bedes videresende til den person, der skal overtage startnummeret.

  • Den nye deltager kan tilmelde sig

Den nye deltager foretager herefter en normal tilmelding og indtaster ved betalingsmetode den voucherkode, som fremgår af førnævnte e-mail. Vedkommende opkræves ved tilmelding kun overførsels- og administrationsgebyret.

Hvis den nye deltager tilmelder sig inden en evt. tidsfrist for at få trykt navn på startnummeret, vil vedkommende få trykt sit eget navn i stedet. Tilmelder vedkommende sig efter tidsfristen, vil man få et blankt startnummer.

KOMMENDE LØB

Nytårsløbet 2021
Nytårsløbet 2021 - 31. december på Østerbro
Start kl. 9.30 eller kl. 11.00
Distancer fra 2 km til halvmaraton

Nike Test 1
10 km - Søndag den 6. februar kl. 9.30
Start & mål på Gunnar Nu Hansens Plads
Rabat v. samlet tilmelding til NIKE Test 1, 2 og 3

Nike Test 2
15 km - Søndag den 6. marts kl. 9.30
Start & mål på Gunnar Nu Hansens Plads
Rabat v. samlet tilmelding til NIKE Test 1, 2 og 3

Se alle løb