Overdrag startnummer

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet er der ingen fortrydelsesret i forbindelse med køb af rekreative fritidsaktiviteter. Tilmelding til Spartas løb er derfor bindende.
Er du forhindret i at deltage, er det dog muligt at overdrage dit startnummer til en anden person mod et gebyr. Gebyret er 25 kr. til alle Spartas løb undtaget Copenhagen Marathon og Copenhagen Half Marathon, som kan have andre gebyrer og procedurer, som fremgår af hhv. copenhagenmarathon.dk/overdrag-startnummer og cphhalf.dk/overdrag-startnummer
Ved overdragelse opkræves der desuden 15 kr. i administrationsgebyr. 
Uautoriseret brug af et startnummer er ikke tilladt, da det kan give forkert resultatvisning og betyde, at man som deltager ikke er registreret med de korrekte personlige informationer. Det kan derfor føre til diskvalifikation.

Sådan overdrager du et startnummer

  • Log ind på din profil

Log ind på din online tilmeldingsprofil for det løb, du ønsker at overdrage startnummeret til. Link og login-oplysninger til din tilmeldingsprofil modtager du per e-mail, umiddelbart efter, at du har tilmeldt dig et løb. Vælg nu “overdrag startnummer”.

  • Videresend e-mail med voucherkode

Idet du bekræfter, at du ønsker at overdrage dit startnummer, deaktiveres din tilmeldingsprofil. Du modtager straks en e-mail med en unik kode, som du bedes videresende til den person, der skal overtage startnummeret.

  • Den nye deltager kan tilmelde sig

Den nye deltager foretager herefter en normal tilmelding og indtaster ved betalingsmetode den voucherkode, som fremgår af førnævnte e-mail. Vedkommende opkræves ved tilmelding kun overførsels- og administrationsgebyret.

Hvis den nye deltager tilmelder sig inden en evt. tidsfrist for at få trykt navn på startnummeret, vil vedkommende få trykt sit eget navn i stedet. Tilmelder vedkommende sig efter tidsfristen, vil man få et blankt startnummer.

KOMMENDE LØB

BMW Havneløb
5 / 10 km - torsdag den 11. august
Start kl. 18.30 / 19.00
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

DHL Stafetten København
5x5 km stafet / 5 km walk i Fælledparken
Mandag 29. august - fredag 2. september kl. 18.00
Gratis for hold bestående af medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Copenhagen Half Marathon
21,0975 km - Søndag den 18. september 2022 kl. 11.15
Maks. 25.000 pladser
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Se alle løb