Overdrag startnummer

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet er der ingen fortrydelsesret i forbindelse med køb af rekreative fritidsaktiviteter. Tilmelding til Spartas løb er derfor bindende.
Er du forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage dit startnummer til en anden person mod et gebyr, som opkræves af den løber, der overtager startnummeret. Gebyret er 100 kr. til Telenor Copenhagen Marathon, og 50 kr. til alle andre løb samt 20 kr. i administrationsgebyr.Vær opmærksom på, at kun et startnummer købt til fuld pris kan overdrages. Uautoriseret brug af et startnummer er ikke tilladt, da det kan give forkert resultatvisning og betyde, at man som deltager ikke er registreret med de korrekte personlige informationer. Det kan derfor føre til diskvalifikation.

Sådan overdrager du et startnummer

  • Log ind på din profil

Log ind på din online tilmeldingsprofil for det løb, du ønsker at overdrage startnummeret til. Vælg “overdrag startnummer”. Link og login-oplysninger til din tilmeldingsprofil modtager du per e-mail, umiddelbart efter, at du har tilmeldt dig et løb.

  • Videresend e-mail med voucherkode

Idet du bekræfter, at du ønsker at overdrage dit startnummer, deaktiveres din tilmeldingsprofil. Du modtager straks en e-mail med en unik kode, som du bedes videresende til den person, der skal overtage startnummeret.

  • Den nye deltager kan tilmelde sig

Den nye deltager foretager en normal tilmelding og indtaster ved betalingsmetode den voucherkode, som fremgår af førnævnte e-mail. Vedkommende opkræves ved tilmelding kun overførsels- og administrationsgebyret.

Hvis den nye deltager tilmelder sig inden en evt. tidsfrist for at få trykt navn på startnummeret, vil vedkommende få trykt sit eget navn i stedet. Tilmelder vedkommende sig efter tidsfristen, vil man få et blankt startnummer.