Posted

P4 sender DHL Stafetten i luften på mandag, når de sender live fra Fælledparken fra kl. 15.00 – 18.00. Og har du ikke noget stafethold, kan du komme med på “team P4”.

DHL Stafetten kommer live i æteren, når P4 Kbh rykker ind i Fælledparken på DHL Stafettens første dag, mandag.

Det er værterne Hanna Madsbjerg og Ole Jacobsen, der vil sidde bag mikrofonen og sende interviews, stemningsrapporter og uhøjtidelige nyheder direkte fra teltbyen i Fælledparken og ud til P4’s lyttere i København.

Så når du sidder på kontoret i løbetøj sidst på eftermiddagen, hovedet er gået på fyraften, og du har rettet al mentalt fokus mod at præstere dit livs stafetløb, så husk at tune ind på P4 og start opvarmningen der.

Kom med på P4’s stafethold – først til mølle!

P4 sender selvfølgelig også nogle hold ud på stafetten, og hvis du ikke har en arbejdsplads, der skal ud at løbe, så har du chancen for at komme med P4.

Det eneste, du skal gøre for at komme med, er at sende en mail til [email protected] – det er først til mølle, så skynd dig at melde dig til!

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb