Sparta Performance Center

Skadesforebyggelse og behandling af løbere og atleter

Hos Sparta Performance Center får du kompetent vejledning og behandling, der giver dig de bedste forudsætninger for at præstere optimalt.

Fysioterapeut i Sparta Casper Abenth

Sparta Fysioterapi

Casper Abenth er specialiseret i sportsfysioterapi og driver Sparta Fysioterapi, hvor han både behandler Sparta Atletiks eliteatleter og motionsløbere på alle plan.

Casper Abenth har 10 års erfaring som fysioterapeut fra privat- og sportsklinik og har tidligere været fysioterapeut for det Danske Basketball herrelandshold og FC Københavns School of Excellence, hvor han har genoptrænet og behandlet fodboldspillere.

Hos Sparta Fysioterapi får du grundig undersøgelse og kompetent behandling af alle former for skader.

 

Læs mere og book tid her

Vo2 LAB

Få testet din form og analyseret dit potentiale hos VO2 LAB, som tilbyder fysiologiske løbe- og cykeltests til atleter og motionister på alle niveauer.

Med udgangspunkt i en sub max-test og en VO2 max-test, hvor du får målt maksimal iltoptagelse, makspuls og kondital, får du et skræddersyet, individuelt træningsprogram, der hjælper til at opnå dine mål.

 

Læs mere og book tid her

Massør og kropsterapeut i Sparta, Magnus Løvendahl

Løvendal Kropsterapi & Massage

Hos Løvendal Massage og Kropsterapi fjernes de spændinger og blokeringer, som står i vejen for dig. Det kan være skader, uoplagthed, dårlig restitution eller manglende resultater i din sport. Det kan også være mentalt i form af tankemønstre, som holder dig fast.
Sammen med dig arbejder Magnus med krop og sind for at give dig plads til at yde dit bedste og nå dine mål. Med erfaring fra ekstremsport og det private erhvervsliv har Magnus en dyb forståelse for krop, psyke og følelser og kan hjælpe dig med at skabe bæredygtige resultater.

Du er også velkommen til at kontakte Magnus for en snak om, hvad han kan gøre for dig.

Læs mere og book tid her

KOMMENDE LØB

Se alle løb