Praktisk

Tilmelding

Tilmelding foregår online på sparta.dk, som er åben frem til LøbeExpoen åbner fredag den 9. juni kl. 1200. Du kan også tilmelde dig på LøbeExpoen til helt frem til løbsstart, hvor du kan betale kontant, med kort eller MobilePay.

Afhentning af startnummer

Dit startnummer og din Nike T-shirt skal du afhente på LøbeExpoen i Sparta Hallen fredag eller lørdag. Din T-shirt-størrelse vælger du ved afhentning.

LøbeExpoens åbningstider og adresse

LøbeExpoen afholdes fredag den 9. juni kl. 14 – 18 og lørdag den 10. juni kl. 8.30 – 18 i Sparta Hallen på Gunnar Nu Hansens Plads 11, København Ø.

Læs mere her

Ændring af distance

Du kan ændre din distance, tilføje mobilnummer, redigere din e-mail-adresse m.m. ved at logge ind på din tilmeldingsprofil. Du skal bruge det link og login, som du har fået tilsendt i din bekræftelsesmail og i dit startkort.

Fristen for at ændre distance er kl. 12.00 på løbsdagen.

Afterparty, mad og drikke

Afterpartyet i målområdet i Fælledparken begynder, når deltagerne er kommet i mål, ca. kl. 19.00. Allerede under løbet varmes der op med en fed live performance af det elektroniske band Farveblind. Til Afterpartyet vil der være DJ, fri ølbar ved Mikkeller, jordbær og bobler samt salg af øl og cocktails i CPH Firestarter-trucken. Afterpartyet er være overdækket, men husk lidt ekstra varmt tøj til senere på aftenen.

Alle deltagere får en øko-grillpølse fra Slagteren ved Kultorvet med brød fra Pågen til.

Både deltagere og tilskuere kan købe lækker mad i forskellige food trucks.

Celebration photo

Få taget et gratis celebration photo i målområdet efter løbet. Fotoet sendes til dig med det samme per e-mail eller sms, hvis du har tilføjet dit mobilnummer ved tilmelding eller efterfølgende på din tilmeldingsprofil.

Bagageopbevaring

Der er gratis bagageopbevaring i start- og målområdet i Fælledparken. Opbevaringen er bemandet, men i øvrigt på eget ansvar. Bagagen kan opbevares både under løbet og under afterpartyet. Særlige værdigenstande kan opbevares i informationen.

Bad og omklædning

Der er mulighed for gratis bad og omklædning i Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7. Det ligger lige ved Østerbro Stadion, ca. 5 minutters gang fra start- og målområdet.

Parkering og transport

Vi anbefaler, at man undlader at tage bilen ind til CphWoMensRace, da der generelt er begrænsede parkeringsmuligheder i området. Der er desuden betalingszone i hele området.

Væskedepot

På 10 km-distancen er der et væskedepot, hvor der tilbydes vand og High5 energidrik.

I mål er der også vand og High5 energidrik.

Pacere & balloner

Til både Womens og Mens Race er der pacere, der får dig i mål i din drømmetid. Der er et tempo for alle – fra vinderpace til partypace.

På pacernes balloner kan du se det tempo, de løber i. De pacere, der løber 5 km, løber med røde balloner, mens 10 km-pacerne løber med sorte balloner. Der hænger desuden skilte i gaden, hvor du kan se tempo og tilsvarende sluttider på 5 og 10 km.

Hvis du løber 5 km, skal du derfor følge de røde ballon-pacere, når de efter 4,6 km drejer fra for at løbe i mål i Fælledparken. Hvis du løber 10 km, skal du følge de sorte balloner hele vejen i mål.

Massage

Kom forbi Sportseducation efter dit løb og få en gratis benmassage til at sætte gang i restitutionen.

Live resultater

Alle resultater er tilgængelige live i Sparta Løb Appen og på sparta.dk, hvor du også kan printe et finisher diplom, se dit gratis finisher photo (fra målstregen).