Praktisk

Tilmelding

Tilmelding foregår online på sparta.dk, som er åben frem til lørdag den 9. juni kl. 16.00. Du kan også eftertilmelde dig i startområdet, hvor du kan betale kontant, med kort eller MobilePay.

Afhentning af startnummer

Dit startnummer skal du afhente inden løbet på følgende dage:

  • I Sportmaster på Østerbrogade 79, onsdag – torsdag 6. – 7. juni kl. 10 – 18 eller fredag 8. juni kl. 10 – 19.
  • Lørdag den 9. juni fra kl. 9.00 i startområdet i Fælledparken. Kom i god tid, da der kan være kø op til løbsstart!

For at få udleveret dit startnummer skal du fremvise dit startkort, som sendes til dig per e-mail senest en uge inden løbet.

Hvis du afhenter dit startnummer i Sportmaster, kan du samtidig spare 25% på alle varer i butikken (undtagen i forvejen nedsatte varer, medlemspriser, og udvalgte varer. Kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabat ordninger).

Rediger distance og tilmeldingsprofil

På din online tilmeldingsprofil kan du ændre din distance indtil kl. 16 på løbsdagen samt tilføje mobilnummer og redigere din e-mail-adresse m.m. ved at logge ind på din tilmeldingsprofil.

Du skal bruge det link og login, som du har fået tilsendt i din bekræftelsesmail.

Start og mål

Begge ruter – både 5 og 10 km for hvv. mænd og kvinder – starter og slutter midt på Øster Allé på Østerbro i København. Her kan du se et oversigtskort over løbspladsen og start- og målområdet (klik for at zoome).

Ruten

De to ruter (5 og 10km) løber i og omkring Fælledparken (klik for at zoome).

Væskedepot

På 10 km-distancen er der et væskedepot, hvor der tilbydes vand og High5 energidrik.

I mål er der også vand og High5 energidrik.

Bagageopbevaring

Der er gratis bagageopbevaring i start- og målområdet i Fælledparken. Opbevaringen er bemandet, men i øvrigt på eget ansvar. Bagagen kan opbevares både under løbet og under afterpartyet. Særlige værdigenstande kan opbevares i informationen.

Bad og omklædning

Der er mulighed for gratis bad og omklædning før og efter løbet. Omklædningen ligger i Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7 (lige ved Østerbro Stadion, ca. 5 minutters gang fra start- og målområdet).

Pacere & balloner

Til både kvindernes og mændenes løb er der pacere, der får dig i mål i din drømmetid. Der er et tempo for alle – fra partypace til turbopace.

En oversigt over hvilke sluttider og tempi, som pacerne løber efter, kan du finde her tættere på løbet.

Afterparty & live koncert

Afterpartyet i målområdet i Fælledparken begynder, når deltagerne er kommet i mål, ca. kl. 19.00, hvor rocktrioen Nelson Can giver live koncert. Vi har både pyntet plæne og telt op til afterpartyet og sørger for DJ, fri Mikkeller ølbar til alle deltagere, snacks og drikke.

Der vil desuden være forskellige food trucks på plænen, hvor både deltagere og tilskuere kan købe forskelligt lækkert mad, drinks m.m.

Husk evt. en varm trøje til senere på aftenen.

Parkering og transport

Vi anbefaler, at man undlader at tage bilen ind til CPH Wo/Men’s Race, da der generelt er begrænsede parkeringsmuligheder i området. Der er desuden betalingszone i hele området.

Massage

Kom forbi Sportseducation efter dit løb og få en gratis benmassage til at sætte gang i restitutionen.

Live resultater

Alle deltagere får en sluttid, og 10 km-løbere får også en 5 km mellemtid. Tiden registreres via en chip, der sidder i startnummeret.

Alle resultater er tilgængelige live i Sparta Løb Appen og på sparta.dk, hvor du også kan printe et finisher diplom.