Om CPH Women’s Race & CPH Men’s Race

Til CPH Women’s Race løber kvinderne; til CPH Men’s Race løber mændene. Og når man ikke løber, så hepper man!

Begge løb finder sted lørdag den 22. juni, hvor kvinderne løber først (5 eller 10 km med start kl. 17.00), og mændene løber bagefter (5 eller 10 km med start kl. 18.15).

Efter løbene er der fælles afterparty med live musik, øl fra Mikkeller og food trucks i Fælledparken.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig CPH Women’s Race og CPH Men’s Race på sparta.dk. Tilmeldingen er åben frem til løbsstart lørdag den 22. juni kl. 17.00.

Du kan også eftertilmelde dig i startområdet i Fælledparken, hvor du kan betale kontant, med kort eller MobilePay.

Afhentning af startnummer

Dit startnummer vil kunne afhentes i dagene op til løbet samt på løbsdagen. Der vil komme mere information om tid og sted for afhentning her på siden tættere på løbsdatoen, og du vil også modtage information på e-mail.

For at få udleveret dit startnummer skal du fremvise dit startkort, som sendes til dig per e-mail senest en uge inden løbet.

Rediger distance og tilmeldingsprofil

Du kan logge ind på din online tilmeldingsprofil og ændre din distance indtil kl. 16 på løbsdagen samt tilføje mobilnummer og redigere din e-mail-adresse m.m. Du skal bruge det link og login, som du får tilsendt i din bekræftelsesmail.

Ruterne

De to ruter (5 og 10km) starter og slutter på Øster Allé, København Ø, og løber i og omkring Fælledparken.

Rutekort CPH Wo/Men's Race 2019

Væskedepot

På 10 km-distancen er der et væskedepot undervejs, hvor der tilbydes vand og High5 energidrik.

I mål er der også vand og High5 energidrik og selvfølgelig øl fra Mikkeller.

Bagageopbevaring

Der er gratis bagageopbevaring i start- og målområdet i Fælledparken. Opbevaringen er bemandet, men i øvrigt på eget ansvar. Bagagen kan opbevares både under løbet og under afterpartyet. Særlige værdigenstande kan man få opbevaret i informationen.

Bad og omklædning

Der er mulighed for gratis bad og omklædning før og efter løbet i Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7 (lige ved Østerbro Stadion, ca. 5 minutters gang fra start- og målområdet).

Pacere & balloner

Til både kvindernes og mændenes løb er der pacere, der får dig i mål i din drømmetid. Der er et tempo for alle – fra partypace til turbopace.

En oversigt over hvilke sluttider og tempi, som pacerne løber efter, kan du finde her tættere på løbet.

Afterparty

Afterpartyet finder sted i Fælledparken og begynder, når deltagerne er kommet i mål, ca. kl. 19.00, hvor der vil være live musik/DJ. Vi sørger for food trucks, telte, kulørte lamper, fri Mikkeller ølbar til alle deltagere samt snacks og drikke.

Der vil være borde og bænke, men tag evt. et picnictæppe med og en varm trøje til senere på aftenen.

Parkering og transport

Vi anbefaler, at man undlader at tage bilen ind til løbet, da der generelt er begrænsede parkeringsmuligheder i området. Der er desuden betalingszone i hele området.

Live resultater

Alle deltagere får en sluttid, og 10 km-løbere får også en 5 km mellemtid. Tiden registreres via en chip, der sidder i startnummeret.

Alle resultater er tilgængelige live i Sparta Løb Appen og på sparta.dk, hvor du også kan printe et finisher diplom.