Spartas sommer-atletikskole på Østerbro Stadion i København i ugerne 27-32

Posted

Der er stadig pladser på Sparta og Nikes sommeratletikskole i uge 28, 29 og 30, hvor børn på 7 – 15 år kan prøve alt fra længdespring, løb og  boldkast til akrobatik og stafet.

Mangler dit barn en sjov sommerferieaktivitet, så der garanti for en uge med fuld fart på, nye venner og nye spændende oplevelser, når Sparta og Nike igen i år inviterer børn på 7-15 år til sommer-atletikskole på Østerbro Stadion i skolernes sommerferie.

Der er udsolgt i ugerne 26 og 27, men stadig ledige pladser i ugerne 28, 29 og 30 samt få pladser i uge 31.

I løbet af ugen kommer børnene til at prøve kræfter med atletikkens discipliner på en børnevenlig måde og med masser af plads at boltre sig på på Østerbro Stadion tilbyder.

Undervisningen står Spartas dygtige atleter og ungdomstrænere for, og nogle gange kommer der endda gæsteundervisning af atleter, der har været med til OL eller andre store mesterskaber.

En uge fuld af sjove og blandede aktiviteter

En uge på atletikskole byder bl.a. på boldkast, længdespring, højdespring og en masse løb i fuld fart, så børnene får lov at snuse til, hvad atletik er. Derudover er der selvfølgelig masser af sjove lege og akrobatiske øvelser på programmet.

Der er altså lagt op til en rigtig sjov uge med mange forskellige aktiviteter, og man behøver slet ikke at have prøvet atletik før.

Det vigtigste er, at man er klar til en aktiv uge med masser af udendørs sjov og ballade. Hvis vejret er rigtigt dårligt, går vi indendørs i Sparta Hallen, og ugen slutter sædvanligvis af med en sjov film og masser af kage.

Det får I:

En uge på atletikskole koster 800 kr. For det får man:

  • En uges professionel atletikundervisning
  • En Nike atletikskole-T-shirt
  • Et flot diplom
  • Masser af sjov og udfordringer
  • Nye venner

Atletikskolen foregår mandag til fredag fra kl. 9 – 15 i ugerne 26 – 31. Atletikskolen er for børn på 7- 15 år, men børnene er inddelt i grupper på 7 – 9 år og 10 – 15 år.

Husk gode løbesko og tøj, der passer til vejret, samt mad og drikke til en hel dag, hvor kroppen bliver brugt i mange timer.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb