Spartas sommer-atletikskole på Østerbro Stadion i København i ugerne 27-32

Posted

Der er stadig pladser på Nike og Spartas atletikskole i uge 29-30, hvor børn på 7 – 15 år kan prøve alt fra længdespring, løb og  boldkast til akrobatik, stafet og vandkamp. 

Der er garanti for en uge med fuld fart på, nye venner og nye spændende oplevelser, når Nike og Sparta igen i år inviterer børn på 7-15 år til sommer-atletikskole på Østerbro Stadion i ugerne 27-32.

I løbet af ugen kommer børnene til at prøve kræfter med atletikkens discipliner på en børnevenlig måde i de fine rammer, som Østerbro Stadion tilbyder.

Undervisningen står Spartas dygtige atleter for, og nogle gange kommer der endda gæsteundervisning af atleter, der har været med til OL eller andre store mesterskaber.

En uge fuld af sjove og blandede aktiviteter

En uge på atletikskole byder bl.a. på boldkast, længdespring, højdespring og en masse løb i fuld fart, så børnene får lov at snuse til, hvad atletik er. Derudover er der selvfølgelig masser af sjove lege og akrobatiske øvelser på programmet.

Der er altså lagt op til en rigtig sjov uge med mange forskellige aktiviteter, og man behøver slet ikke at have prøvet atletik før.

Det vigtigste er, at man er klar til en aktiv uge med masser af udendørs sjov og ballade. Hvis vejret er rigtigt dårligt, går vi indendørs i Sparta Hallen, og ugen slutter sædvanligvis af med en sjov film og masser af kage.

Det får I:

En uge på atletikskole koster 650 kr. For det får man:

  • En uges professionel atletikundervisning
  • En Nike atletikskole-T-shirt
  • Et flot diplom
  • Masser af sjov og udfordringer
  • Nye venner

Atletikskolen foregår mandag til fredag fra kl. 9 – 15 i ugerne 27-32. Atletikskolen er for børn på 7- 15 år, men børnene er inddelt i grupper på 7 – 9 år og 10 – 15 år.

Husk gode løbesko og tøj, der passer til vejret, samt mad og drikke til en hel dag, hvor kroppen bliver brugt i mange timer.

Læs mere og tilmeld dit barn til Sparta og Nikes atletik-sommerskole

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nike Marathontest 2
15 km - Søndag den 1. marts kl. 9.30
Pris: kr. 170,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 105,-)

Nike Marathontest 3
21,1 km - Søndag den 5. april kl. 9.30
Pris: kr. 210,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 95,-)


Wings for Life App Run
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
Søndag den 3. maj kl. 13.00 - 16.00
Inkl. gratis T-shirt til de 200 første tilmeldte

Breakfast Run i Tivoli
30 minutters velgørenhedsløb i Tivoli - lørdag 16. maj kl. 10.00
Løb for at støtte Børnecancerfonden - maks. 500 pladser

Se alle løb