Breakfast Run i Tivoli

Detaljer

Dato
16. maj 2020

Distance
Omgange af 600 meter i Tivoli

PRis
175 kr. inkl. morgenmad og adgang til Tivoli

Start
kl. 10.00

Start og mål
Tivoli, København

Facebook
Tilmeld dig Facebookeventet

Løb Breakfast Run i Tivoli dagen før Copenhagen Marathon

Løb med til dette unikke morgenmadsløb i Tivoli og støt Børnecancerfonden.

Breakfast Run finder sted lørdag den 16. maj – dagen før Copenhagen Marathon. Løbet varer 30 minutter, og man løber omgange a ca. 600 meter. For hver omgang du løber i Tivolis smukke have, donerer vi 10 kr. til Børnecancerfonden, som arbejder for at fremme forskning i børnekræft.

Sidste år kunne vi donere næsten 27.560 kr. til Børnecancerfonden, og vi håber, du vil være med til at løbe endnu flere penge ind i år. Der er kun 500 pladser til dette løb.

Breakfast Run starter kl. 10.00, og efter løbet serveres der morgenbrød og kaffe til deltagerne. Deltagere har desuden fri adgang til Tivoli denne dag og har mulighed for at medbringe op til 4 gæster/familiemedlemmer samt få rabat på turpas. Efter løbet kan I alle nyde en dag i Tivoli, hvor der bl.a. er Rasmus Klump-uge.

Støt Børnecancerfondens arbejde

Børn får andre og mere aggressive kræftsygdomme end voksne, og behandlingen tager ofte flere år. Børnecancerfonden arbejder for at sikre børn med kræft den bedste behandling samt omsorg til dem og deres familier.

Børnecancerfonden er en privat fond og den organisation, der finansierer mest dansk forskning i børnekræft. For forskning i bedre behandling af børn med kræft er det bedste håb, vi kan give børnene og deres familier.

Takket været private donationer har fonden siden 1995 været med til at udvikle behandlingen, så fire ud af fem børn i dag overlever kræft. Men der er stadig børn, der dør af kræft, og halvdelen af alle børnekræftoverlevere har varige skader efter sygdommen og den intensive behandling.

Løb med og hjælp Børnecancerfonden med at give børn med kræft endnu bedre behandling.