Fri for Mobberi Børnestafetten

ffm_stafetbanner_980x1651

Detaljer

Dato

10. juni 2017

Distance

1 km

Pris

125 kr.

Start

11.00

Start- og målområde

Fælledparken, 2100 København Ø

 

Hyggeligt børneløb mod mobning!

Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb mod mobning. Løbet markerer det alvorlige budskab: Det er aldrig i orden at mobbe, og alle har ret til en plads i fællesskabet.

Løbet er for børn fra 0-13 år, som alle løber en kilometer – de mindste gerne i selskab med en forælder eller i klapvogn.

Børnene får en løbebluse fra WHEAT og en flot medalje, som bliver uddelt af populære karakterer fra børnenes univers og Fri for Mobberi. Efter løbet er der vand og frugt til løberne.

Børneunderholdning og sjove aktiviteter

På pladsen er der også masser af underholdning til børnene. Bubber er konferencier på programmet, som tidligere år har budt på fx Kristian fra Ramasjangmysteriet, Alberte, Svenning Bubandt fra DR Ultra, Hr Skæg og Fri for Mobberi-musik.

Børnene kan bl.a. også møde Fri for Mobberis Bamseven i egen høje person, få en ’tatovering’, lege med kæmpesæbebobler, deltage i en tromme-workshop, skrive vennepostkort og slappe af ved tegnebordene eller med Fri for Mobberi-massage.

Pladsen er åben fra 10-14.

Når programmet for 2017 er på plads vil det blive offentliggjort på friformobberi.dk og facebook.com/friformobberi
Se billeder fra sidste års løb her

Tilmelding, startnumre og løbsafvikling

Hvert barn tilmeldes enkeltvis. Omkring en uge inden løbet modtager I startkort på e-mail.

Startkortet indeholder alle de praktiske informationer, I har brug for ifm. løbet, og det skal medbringes, når I henter startnummer og T-shirt.

Startnumre og T-shirts kan hentes på dagen eller dagen før i Spartas LøbeExpo. Se åbningstider og adresse her.

Børnene sendes af sted i tre-fire forskellige startgrupper med en lille Bamseven som stafet.

Når barnet er kommet i mål, kaster han eller hun sin lille bamse i favnen på en stor Bamseven og får derefter sin medalje.

Børn, der gerne vil løbe sammen, skal ved afhentning af startnumre blot bede om at få samme farve startnumre.

Se kort over sidste års rute og plads her

Begrænset antal pladser

Der er et begrænset antal pladser til den populære børnestafet. Det er derfor en god ide at tilmelde sig i god tid.

Fri for Mobberi

Fri for Mobberi er et forebyggende antimobbeprogram til 0-8-årige børn, fagfolk og forældre, som Mary Fonden og Red Barnet står bag. Ole Kirk’s Fond er økonomisk samarbejdspartner i Fri For Mobberi.

Programmet består af pædagogiske materialer, der gør det nemt målrettet at styrke børnefællesskabet og forebygge mobning. Fri for Mobberi er i dag ude i ca. 50 pct. af alle danske børnehaver og i ca. 40 pct. af alle skoler og SFO’ er.

Læs mere om Fri for Mobberi på facebook.com/friformobberi, i Fri for Mobberis nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på friformobberi.dk, og på Instagram @friformobberi og under hashtaggene #friformobberi og #børnestafetten2017.

Sponsorer

Fri for Mobberi Børnestafetten arrangeres af Mary Fonden og Red Barnet i samarbejde med Sparta. DHL og WHEAT er sponsorer.
Ret til ændringer forbeholdes.