Fri for Mobberi Børnestafetten

Detaljer

Dato
22. juni 2019

Distance
1 km

Pris
125 kr.

Tid
11.00

Start- og målområde
Fælledparken, 2100 København Ø

Hyggeligt børneløb mod mobning

Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb mod mobning. Løbet markerer det alvorlige budskab: Det er aldrig i orden at mobbe, og alle har ret til en plads i fællesskabet.

Løbet er for børn fra 0-13 år, som alle løber en kilometer – de mindste gerne i selskab med en forælder eller i klapvogn.

Børnene får en løbebluse fra WHEAT og en flot medalje, som bliver uddelt af populære karakterer fra børnenes univers og Fri for Mobberi. Efter løbet er der vand og frugt til løberne.

Børneunderholdning og sjove aktiviteter

På pladsen er der masser af underholdning for børnene, som bl.a. kan møde Fri for Mobberis maskot Bamseven, få en Fri for Mobberi-tatovering, lege med kæmpesæbebobler eller slappe af ved tegnebordene eller med Fri for Mobberi-massage.

Se billeder fra sidste års Fri for Mobberi Børnestafetten her

Program

Pladsen er åben fra kl. 10.00 – 14.00.

Børnene sendes af sted i fire startgrupper, hver især med en lille Bamseven i hånden som stafet. Når barnet er kommet i mål, afleverer han eller hun sin lille bamse i favnen på en stor Bamseven og får derefter sin medalje af årets medaljeuddelere.

Et præcist program for dagen følger tættere på eventet.

9.00: Løbsnumre og T-shirts kan afhentes på pladsen i Fælledparken
10.00: Pladsen åbner med aktiviteter
11.05:  Opvarmning og underholdning
11.15:  Første gruppe sendes til startlinjen
11.30: Løbet skydes i gang og den første ud af 4 startgrupper sendes afsted
11.45: 2. gruppe sendes afsted
12.00: 3. gruppe sendes afsted
12.15: 4. gruppe sendes afsted
12.45:  Underholdning på scenen
14.00: Tak for i dag

Det er tilladt at medbring egen mad og drikkevare, eller man kan købe lækre sandwiches, smoothies, kaffe og kage på pladsen.

Oversigt og rutekort

Se oversigt over pladsen og den rute, som børnene skal løbe. Kortet bliver opdateret med aktiviteter inden løbsdagen.

Tilmelding og startnumre

Hvert barn tilmeldes enkeltvis.

Omkring en uge inden løbet modtager I startkort på e-mail. Startkortet indeholder alle de praktiske informationer, I har brug for ifm. løbet, og det skal medbringes, når I henter startnummer og T-shirt.

Farven på startnummeret fortæller, hvilken startgruppe man tilhører. Der er fire startgrupper, som starter på fire forskellige tidspunkter.

Børn, der gerne vil løbe sammen, skal ved afhentning af startnumre bede om at få samme farve startnumre, så de kommer til at løbe på samme tid (der er 4 startgrupper). Vi vil så vidt muligt imødekomme ønske om, men kan ikke garantere, en bestemt startgruppe.

Begrænset antal pladser

Der er et begrænset antal pladser til den populære børnestafet, og der forventes udsolgt. Det er derfor en god ide at tilmelde sig i god tid.

Om Fri for Mobberi

Fri for Mobberi er et forebyggende antimobbeprogram til 0-8-årige børn, fagfolk og forældre, som Mary Fonden og Red Barnet står bag. Ole Kirk’s Fond er økonomisk samarbejdspartner i Fri For Mobberi.

Programmet består af pædagogiske materialer, der gør det nemt målrettet at styrke børnefællesskabet og forebygge mobning. Fri for Mobberi er i dag ude i ca. 50 pct. af alle danske børnehaver og i ca. 40 pct. af alle skoler og SFO’ er.

Læs mere om Fri for Mobberi på facebook.com/friformobberi, i Fri for Mobberis nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på friformobberi.dk, og på Instagram @friformobberi og under hashtaggene #friformobberi og #børnestafetten2018.

Sponsorer

Fri for Mobberi Børnestafetten arrangeres af Mary Fonden og Red Barnet i samarbejde med Sparta. DHL og WHEAT er sponsorer.
Ret til ændringer forbeholdes.