Fri for Mobberi Børnestafetten

Fri for Mobberi Børnestafetten København

Detaljer

Dato
22. juni 2019

Distance
1 km

Pris
125 kr. inkl. T-shirt og medalje
Obs! Kun 2000 pladser!

Tid
11.00

Start- og målområde
Fælledparken, 2100 København Ø

Facebook
Følg Facebook-eventet her

Hyggeligt børneløb mod mobning

Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb mod mobning. Løbet markerer det alvorlige budskab: Det er aldrig i orden at mobbe, og alle har ret til en plads i fællesskabet.

Til Fri for Mobberi Børnestafetten løber alle børn en kilometer – de mindste gerne i selskab med en forælder eller i klapvogn. Underholdningen og aktiviteterne er primært for børn op til 9 år, men børn og søskende op til 13 år kan løbe med.

Det koster 125 kr. per barn at være med. Børnene får en løbebluse fra WHEAT og en flot medalje, og efter løbet er der vand og frugt til børnene.

Obs! Der er plads til maks. 2000 deltagere. Se deltagerlisten HER.

Betaling med MobilePay Der kan forekomme problemer ved tilmelding med MobilePay, hvor betalingen ikke går igennem. Hvis du har betalt med MobilePay, er det vigtigt, at du kontrollerer, at dit (barns) navn står på deltagerlisten, og at I har modtaget en kvittering og en bekræftelsesmail. Hvis dette ikke er tilfældet, er jeres tilmelding ikke registreret.

Børneunderholdning og sjove aktiviteter

Der er masser af musik og aktiviteter på pladsen, hvor børnene også kan møde Fri for Mobberis Bamseven og få en bamsekrammer. I år kommer også Kronprinsesse Mary for at heppe og tage imod børnene i mål.

Se billeder fra sidste års Fri for Mobberi Børnestafetten her

Man kan også besøge LEGO-teltet og træne sin tolerance, lære om respekt i en sjov trafikleg med andre børn i samarbejde med Legefabrikken, få eller give omsorg med en dejlig omgang Fri for Mobberi massage, og udvise mod til Tiger-træning.

I Fri for Mobberi-teltet kan børn og voksne tage et pusterum og tegne, skrive postkort eller lære mere om Fri for Mobberi og forældres rolle i forebyggelsen af mobning.

Program

Pladsen er åben fra kl. 10.00 – 14.00.

Børnene sendes af sted i fire startgrupper, hver især med en lille Bamseven i hånden som stafet. Når barnet er kommet i mål, afleverer han eller hun sin lille bamse i favnen på en stor Bamseven og får derefter sin medalje.

Her kan du se programmet for dagen:

9.00: Løbsnumre og T-shirts kan afhentes på pladsen i Fælledparken (afhentning også muligt i Sportmaster Parken i ugen op til – læs mere nedenfor)
10.00: Pladsen åbner med aktiviteter
10.15: Fri for Mobberi-musik fra scenen med Anders Bøgelund
10.25:
Konferencier Anders Bøgelund byder velkommen
10.30: Ole Kibsgaard og Kaya Brüel spiller
11.05: Opvarmning med Tigertræning
11.15:  Første gruppe (blå) sendes til startlinjen
11.30: Anders Bøgelund skyder løbet i gang, og den første ud af 4 startgrupper sendes afsted
11.45: 2. gruppe (grøn) sendes afsted
12.00: 3. gruppe (gul) sendes afsted
12.15: 4. gruppe (rød) sendes afsted
13.00: HipSomHap underholder på scenen
13.30: Underholdningen slutter. Tak for i dag ved Anders Bøgelund
14.00: Pladsen lukker. På gensyn i 2020

Mad & picnic-menu fra Meyers

I er velkomne til at medbringe jeres egen mad og drikke til Fri for Mobberi Børnestafetten. Der vil også være forskellige boder med et bredt udvalg af mad og drikkevarer, som I kan købe på dagen.

Hvis I vil undgå kø og sultne børn, har I også mulighed for at forudbestille en lækker, sund og børnevenlig picnic-menu fra Meyers til hele familien. Maden kan I afhente på løbspladsen fra kl. 10.00 på dagen.

Bestil jeres picnic-menu fra Meyers her

Oversigt og rutekort

Se oversigt over pladsen og den rute, som børnene skal løbe. Kortet bliver opdateret med aktiviteter inden løbsdagen.

Tilmelding og startnumre

Hvert barn tilmeldes enkeltvis.

Omkring en uge inden løbet modtager I startkort på e-mail. Startkortet indeholder alle de praktiske informationer, I har brug for ifm. løbet, og det skal medbringes, når I henter startnummer og T-shirt.

Farven på startnummeret fortæller, hvilken startgruppe man tilhører. Der er fire startgrupper, som starter på fire forskellige tidspunkter.

Børn, der gerne vil løbe sammen, skal ved afhentning af startnumre bede om at få samme farve startnumre, så de kommer til at løbe på samme tid (der er 4 startgrupper). Vi vil så vidt muligt imødekomme ønske om, men kan ikke garantere, en bestemt startgruppe.

Afhentning af startnumre og T-shirts kan ske i Sportmaster Parken, Østerbrogade 79, fra mandag den 17. juni – fredag den 21. juni. Man kan også afhente i Fælledparken på løbsdagen fra kl. 9.00.

Begrænset antal pladser

Der er et begrænset antal pladser til den populære børnestafet, og der forventes udsolgt. Det er derfor en god ide at tilmelde sig i god tid.

Om Fri for Mobberi

Fri for Mobberi er et forebyggende antimobbeprogram til 0-8-årige børn, fagfolk og forældre, som Mary Fonden og Red Barnet står bag. Ole Kirk’s Fond er økonomisk samarbejdspartner i Fri For Mobberi.

Programmet består af pædagogiske materialer, der gør det nemt målrettet at styrke børnefællesskabet og forebygge mobning. Fri for Mobberi er i dag ude i ca. 50 pct. af alle danske børnehaver og i ca. 40 pct. af alle skoler og SFO’ er.

Læs mere om Fri for Mobberi på facebook.com/friformobberi, i Fri for Mobberis nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på friformobberi.dk, og på Instagram @friformobberi og under hashtaggene #friformobberi og #børnestafetten2019.

Sponsorer

Fri for Mobberi Børnestafetten arrangeres af Mary Fonden og Red Barnet i samarbejde med Sparta. DHL og WHEAT er sponsorer.
Ret til ændringer forbeholdes.