Fri for Mobberi Børnestafetten (Aflyst)

Detaljer

Dato
20. juni 2020

Distance
1 km

Pris
125 kr. inkl. T-shirt og medalje
Obs! Kun 2000 pladser!

Tid
10.00

Start- og målområde
Fælledparken, 2100 København Ø

Facebook
Følg Facebookeventet her

Årets børneløb mod mobning

Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb. Her løber børnene sammen mod mobning og med budskabet, at alle har ret til en plads i fællesskabet.

Løbet er for børn fra 0-9 år, som alle løber én kilometer – de mindste gerne i selskab med en forælder eller i klapvogn. Ældre søskende op til 13 år må også gerne løbe med.

Det koster 125,- kr. per barn at være med.

Børnene får en løbetrøje fra WHEAT og en flot medalje. Efter løbet er der vand og frugt til løberne.

Børneunderholdning og sjove aktiviteter

Der er masser af musik og aktiviteter på pladsen, hvor børnene også kan møde Fri for Mobberis Bamseven.

Se billeder fra sidste års Fri for Mobberi Børnestafetten her

Program

Pladsen er åben fra kl. 10.00 – 14.00.

Børnene sendes af sted i fire startgrupper, hver med en lille Bamseven i hånden som stafet. Når børnene når i mål, afleverer de deres lille bamse i favnen på en stor Bamseven og får derefter deres medaljer.

Det præcise program for dagen følger tættere på eventet. Læs mere her.

Det er tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer, men det vil også være muligt at købe sandwich, smoothies, kaffe og kage på pladsen.

Tilmelding og startnumre

Hvert barn tilmeldes enkeltvis.

Alle deltagere starter i fire startgrupper på fire forskellige tidspunkter (kl. 11.15, 11.30, 11.45 og 12.00). Ved tilmelding vælger man sit starttidspunkt (først til mølle) samt T-shirt-størrelse.

Omkring en uge inden løbet modtager I startkort på e-mail. Startkortet indeholder alle de praktiske informationer, I har brug for ifm. løbet, og det skal medbringes, når I henter startnummer og T-shirt.

Afhentning af startnumre og T-shirts vil være mulig i dagene op til løbet, men man kan også afhente i Fælledparken på løbsdagen fra kl. 9.00.

Begrænset antal pladser

Der er et begrænset antal pladser til den populære børnestafet, og der forventes udsolgt. Det er derfor en god ide at tilmelde sig i god tid.

Yderligere information

Fri for Mobberi Børnestafetten bliver løbende omtalt på facebook.com/friformobberi, i Fri for Mobberis nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på friformobberi.dk, og på Instagram @friformobberi eller på hashtagget #børnestafetten2020.

Sponsorer

Fri for Mobberi Børnestafetten arrangeres af Mary Fonden og Red Barnet i samarbejde med Sparta.
Ret til ændringer forbeholdes.