Nike Marathontest 2

Detaljer

Dato
17. marts 2019

Distance
15 km

Pris
160 kr
Nike Marathontest 2+3 = kr. 260,-

Start
9.30

Start- og målområde
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads, 2100 København Ø

Facebook
Følg eventet her

Om Nike Marathontest 2

Nike Marathontest 2 er årets andet motionsløb på 15 km for løbere på alle niveauer. Brug Nike Marathontest 2 som milepæl i din træning eller testløb frem mod Telenor CPH Marathon.

Udover Nike Marathontest 2 kan du løbe Nike Marathontest 1 den 3. februar og Nike Marathontest 3 den 14. april. Ved samlet tilmelding til Nike Marathontest 2+3 er prisen kr. 260,- (du sparer 100 kr.)

Rute

Ruten løber i og omkring Fælledparken, og der er væskedepot med vand og High5-energidrik placeret ved 5 km og i mål. Ruten er DAF-opmålt.

Ruten til Nike Marathontest 2

Start & mål

Start- og målområdet er på Gunnar Nu Hansens Plads, Østerbro, uden for Sparta Hallen, som er åben fra kl. 8.00. I Idrætshuset er der mulighed for omklædning, bad og bagageopbevaring (under opsyn, men på eget ansvar).

Pris & tilmelding

Online tilmeldingen er åben frem til løbsstart, og det er også muligt at tilmelde sig i informationen fra kl. 8.00. Der tillægges et eftertilmeldingsgebyr på 20 kr.

Startnummer & praktisk information

Dit startnummer kan afhentes i dagene op til løbet eller på selve løbsdagen.

For at få dit startnummer udleveret, skal du fremvise dit startkort, som du modtager på e-mail sammen med yderligere praktisk information om bl.a. afhentning af startnummer, bagageopbevaring osv. Du behøver ikke printe startkortet, men kan vise det på mobil.

OBS! Hvis du har tilmeldt dig hele Nike Marathontestserien, skal du ikke smide dit startnummer væk efter løbet, men genbruge det til alle løbene.

Fartholdere

Spartas fartholdere løber med til Nike Marathontest 1, og der løbes efter sluttider fra 42:30 til 1:10 min. Fartholderne bærer kulørte balloner og kan findes i startfeltet, hvor de er placeret i forhold til deres sluttider.

Løb med fartholdere til Nike Marathontest 2

Startliste

Se alle aktuelle startlister her

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om startnumre, tidtagning og resultater, kan du læse mere under Tider og resultater

Har du spørgsmål? I FAQen finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Sparta Løb App

Med den gratis Sparta Løb App kan du se live resultater og altid have informationer om løbet ved hånden. Appen findes til iOS og Android.

appstore playstore