Posted

DHL Stafetten er i fuld gang. Måske er du glad for, at det er overstået. Eller måske er det startskuddet til at komme i god form og nå nye løbehøjder!

Hør eliteløber og personlig løbetræner Henrik Thems råd til, hvordan du kan sætte dig nye løbemål og udvikle dig som løber efter DHL Stafetten:

Start løbetræningen – med kollegaerne eller for dig selv

Henrik Them tilbyder med Team Thempo skræddersyede træningsforløb for både private og virksomheder.

Book fx en workshop for alle jeres medarbejdere, og kickstart træningen på arbejdspladsen. Eller hvad med en ugentlig træningssession efter fyraften, hvor I får rørt jer og snakket med kollegaerne fra den anden afdeling?

Husk! Det er ikke for tidligt at begynde træningen frem til næste års DHL Stafetten.

Book en firma-workshop: Fra skildpadde til gazelle
Book firma-fællestræning med Team Thempo
Book personlig træning / coaching

Priser & kontakt

Kontakt Henrik Them på [email protected] eller på tlf.: 20 70 90 01 for at forhøre dig om priser og muligheder, eller hvis du har spørgsmål til træningen.

Om Henrik Them

Henrik er en dansk eliteløber med en maratontid så hurtig som 2:15,54 og altid en af de absolut hurtigste til at få depechen igennem de 5 km. Han løber for Sparta og er indehaver af mere end 60 danske mesterskaber på distancer fra 5 km til maraton.

Foruden at være ekspert på Politiken og Eurosport, foredragsholder og indehaver af Team Thempo, rådgiver Henrik mere end 150 virksomheder i, hvordan de styrker både interne og eksterne relationer gennem løbetræning.

Nogle af de virksomheder, som Henrik har hjulpet, er Arla, Nykredit, Danske Bank, PwC, Leo-Pharma, advokatfirmaet Lett, Kia, Telia og Nordea.


Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb