Posted

Sammen med eliteløber Henrik Them arbejder Rambølls løbeklub på at skærpe formen op til DHL Stafetten. Smil på læben og sved på panden er blot nogle af de gevinster, som Rambøll indkasserer ved at lade “Team Thempo” stå for virksomhedens fælles løbetræning.

Der bliver delt masser af glade smil, high fives og skulderklap ud, når Rambølls løbeklub indtager den store græsplæne tæt på deres domicil i Ørestaden til deres fælles løbetræning.

Her er form og ambitioner underordnet, for når indehaver af Team Thempo, Henrik Them, tilrettelægger træningen, kan alle være med. Træningen handler om at løbe, men endnu mere om at fremme løbeglæden og blive en stærkere løber.

Samarbejde i træningen skaber løbeglæde

“Rigtig godt, super godt arbejde! Husk at samarbejde”, lyder det fra Henrik Them, mens de løbeglade medarbejdere fra Rambøll laver en af de mange gruppe-øvelser, hvor samarbejde er i fokus.

Små stafetter, makker-spurter og tekniske øvelser såsom høje knæløft og hop på forfoden indgår som en del af den meget varierede træning. Ofte deles gruppen op i mindre grupper, som enten skal “pace” hinanden eller på anden vis præstere som et team.

Klik på videoen og se, hvordan det ser ud, når Rambølls løbeklub træner:

Henrik Them, der har stor erfaring med at træne virksomheder, er ikke kun imponeret over niveauet hos Rambølls medarbejdere, men også over den holdånd, de lægger for dagen.

“De er gode til at tage hånd om dem, der ikke er så gode. Heppe på begynderne og sørge for, at de også får skabt den løbeglæde, der er så vigtig, hvis man gerne vil udvikle sig”, forklarer han.

Læs også: Dyst mod konkurrenterne til DHL Stafetten

I træningen arbejdes der både med koordination, styrke og udholdenhed, og det er tydeligt, at legen er et gennemgående element.

“Jo mere jeg kan motivere dem til at træne, jo bedre er det, for så ved jeg, at de får trænet derhjemme”, fortæller Henrik Them.

På denne måde går en times træning lynhurtigt, og gruppen kan lunte tilbage og holde fyraften med god samvittighed.

Fælles træning skaber sundhed og engagement

Tovholder i Rambølls løbeklub, Ole Aundal, er sikker på, at den fælles løbetræning er en gevinst for virksomheden:

“Effekten ved, at vi har denne løbetræning, mener jeg helt bestemt er, at vi har en bedre sundhed blandt medarbejderne og et stort engagement”.

Man lærer hinanden at kende på tværs af afdelinger og anciennitet, og det styrker samarbejdet i dagligdagen, mener han.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Se alle løb