Posted

Vil du lære at løbe og blive en del af et skønt fællesskab? Så er det nu, du skal tilmelde dig vores populære begynderhold, som starter den 25. august

Det er tid til at snøre løbeskoene og begynde din løberejse sammen med vores begynderhold, hvis du gerne vil lære at løbe sammen med mange andre dejlige mennesker. Vi holder jer i hånden hele vejen, og vi mødes hver onsdag i ti uger fra den 25. august kl. 17.30 på Gunnar Nu Hansens Plads 7 (Idrætshuset på Østerbro), hvor vi træner sammen.

Løb handler ikke kun at komme i bedre form – det handler i høj grad også om at ha’ det sjovt og fællesskab, og vi kombinere det hele på vores Begynderhold.

Efter de ti uger vil du blive tilbudt en plads på nogle af vores øvrige hold, som passer til netop dit niveau, og hvis du gerne vil starte stille og roligt op med løb, så er vores begynder det helt rigtige sted at starte.

Der er absolut ingen forhåndskrav, men plads til alle, der gerne vil lære at løbe eller gerne vil i gang igen efter en skade eller lang tids pause.

Sådan er træningen

Begynderholdet er et 10 ugers forløb, som er skræddersyet til dig, der ikke har løbet nogensinde før eller i lang tid.

Træningen er tilpasset, så alle kan være med:

  • Træningen består i starten af en blanding af gang og løb
  • Vi løber på minutter – ikke tid
  • Målet er efter 10 uger at kunne gennemføre 5 km
  • Dygtige, motiverende trænere sørger for, at alle er med
  • Du får et træningsprogram med hjem, så du kan fortsætte træningen derhjemme
  • Der er plads til alle aldre

Træningen foregår hver onsdag i 10 uger, og vi mødes udenfor i nærheden af Idrætshuset på Gunnar Nu Hansens Plads 7 på Østerbro. Vi løber på Fælledparkens stier, og holdet afsluttes med en festlig 5 km-løb med efterfølgende fejring og diplomer.

Sådan tilmelder du dig

Det koster kun 220 kr. at deltage på begynderholdet, og hvis du efterfølgende får lyst til at melde dig ind i Sparta, slipper du for at betale indmeldingsgebyret.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Veteran Run 2021
5 km & 1 km børneløb i Parken og Fælledparken
søndag 3. oktober kl. 13.30 / 14.30
Løbet er til støtte for de danske soldaterveteraner

Efterårsatletikskole
3 dages efterårsatletikskole for børn 7-9 og 10-15 år
Vælg mellem man-ons el. tor-lør i uge 42

Se alle løb