Posted

Søndag den 19 april går det løs med Danmark Løber i hele Danmark men hver for sig

Danmarks største løbsarrangører har slået sig sammen om at skabe en unik virtuel oplevelse. Vi viser hele Danmark, at vi står sammen ved at løbe eller gå – alene. Et løb, hvor vi opfordrer alle til at iklæde sig løbetøj i de danske farver, så vi kan vise alle, at vi står sammen i denne svære tid.

Det er muligt at deltage, og du kan enten gå eller løbe 5, 10 eller 21,1 kilometer, uanset hvor du bor i Danmark.

Tilmeld dig HER

Nå ja, og fik vi fortalt, at det er gratis?

Hvordan foregår det?

”Danmark Løber” bliver afholdt søndag den 19 april, og startskuddet lyder klokken 11.00. Inden søndag vil du modtage en e-mail med dit startnummer, som du printer ud og sætter fast på din trøje.

Danmark Løber er et virtuelt løb, og vi vil derfor sørge for at livestreame under hele arrangementet, som du kan følge med i, hvad enten du er ude at gå eller løbe. Hvis du ikke kan kigge med, mens du løber eller går, så kan du have telefonen i lommen og lytte med. Men husk at holde øje med trafikken imens!

Inden vi starter, så sørger vi for, at du kan varme op sammen med os. Mens du er ude på din yndlingsrute, så sørger vi for massevis af peptalks, fede lodtrækningspræmier og en række interessante interviews med løbere ude på deres ruter.

Med over 15.000 tilmeldte så er der en god chance for, at du møder andre ude på din vej. Giv dem en flyvende highfive – men på afstand selvfølgelig.

Hvis du vil dele øjeblikke fra din tur, så er du velkommen til at sende hilsner i form af et billede eller en kort video ind til os, og så vil vi vise så mange som muligt.

Når du er nået i mål, så går du ind i din tilsendte mail og trykker ”stop tiden”. Dit resultat vil derefter være tilgængelige på www.sportstiming.dk, og du vil efterfølgende modtage et fedt diplom. Din virtuelle medalje modtager du sammen med dit startnummer.

Mangler du nogle at løbe eller gå med? Hvad med at udfordre din kollega, som du måske ikke har set i lang tid, din kæreste, ven eller måske din mor eller far?

Vi håber at se dig og mange andre seje løbere, når vi står sammen søndag den 19 april ved at løbe alene.

Ha’ en god tur – og rigtig god fornøjelse.

Husk, at du skal bruge #DanmarkLøber, når du deler dine øjeblikke på sociale medier.

Løbet er arrangeret af Sparta Atletik & Løb, OGF, Aalborg Atletik & Motion, HCA Marathon, Lillebælt halvmarathon, Sport Event Syd og Aarhus Motion.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Danmark løber – godt nytår!
Danmark løber - godt nytår 31. december kl. 10.00
Gratis, virtuelt løb med distancer fra 2,5 km til halvmaraton
(Spartas Nytårsløb 2020 er aflyst pga. COVID-19)

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb