fbpx
youtube facebook instagram Flickr Hent CPH Half Appen
  • en
Sparta tester Nike React

Posted

To passionerede løbere tester Nike Epic React

Thomas og Cecilie er ivrige løbere med en træningsmængde på mellem 60 og 100 km i ugen. De deltager ofte i konkurrencer og har i forbindelse med deres træning op til Nike Marathontest 3 og 4 (hhv. 25 km og 21,1 km) fået mulighed for at teste Nike Epic React, som er Nikes nyeste launch inden for løbesko. Se i videoen, hvordan testen gik.

 

Det mener Thomas ...

Hvordan er din oplevelse med at løbe i Nike Epic React? 
– Det var været rigtig positivt. Skoen er meget komfortabel. Den sidder godt til på foden og har denne her "sokke-fornemmelse", som andre flyknit-sko også har. Skoen er domineret af at have en ret heftig sål, som er blød, men overraskende responsiv og spændstig og føles som om, den giver meget tilbage i hvert skridt. 
 
Hvordan adskiller den sig fra andre løbesko? 
– Der er mindre støtte i end der typisk er i andre sko, hvilket jeg personligt godt kan lide. Det er klart sålen, der adskiller skoen fra andre løbesko. 
 
Hvilke features synes du er de bedste? 
– Skoen minder en del om Lunar Epic Flyknit Low, men adskiller sig dels ved den stramme over-mesh, som får skoen til at sidde godt fast på foden, dels den bløde, men samtidige meget responsive sål. 
 
Er der nogen features du savner? 
– Pga. den tykke sål kommer man aldrig rigtig til at føle, at det er en hurtig sko, man tager på.
 
Hvilken type træning/distancer vil du bruge skoen til?  
– Almindelige joggeture samt lange ture med lidt tempo. 
 
Hvad vil du ikke bruge Nike React til? 
– Intervaller på bane eller i tempo hurtigere end maraton- eller halvmaratonfart.

"Man kommer ikke udenom at skoen ser fed ud. Tror vi kommer til at se mange gå i den som sneaker henover sommeren"

 

Det mener Cecilie ...

Hvordan er din oplevelse med at løbe i Nike React? 
– Yderst positiv. Da jeg hørte om skoen, havde jeg svært ved at forestille mig, at Nike kunne leve op til skoens multifunktionelle beskrivelse. Men jeg må indrømme, at ligeså snart jeg tog skoen på for første gang, havde jeg en god fornemmelse. Den er utroligt responsiv, blød uden at være for blød og utroligt let af en mængdetræningssko at være. Flyknit overdelen er lækker, men jeg frygter dog, at det ikke er så holdbart i længden.

Hvordan adskiller den sig fra andre løbesko? 
– Helt sikkert sålen og dens multifunktionalitet. Jeg har ikke prøvet en sko, som føles så rar at løbe i. Derudover er designet super fedt, og jeg tænker, at jeg også skal købe et par til hverdagsbrug.

Hvilke features synes du er de bedste? 
– Jeg synes stødabsorberingen og letheden er de bedste features ved skoen. Det giver mig rigtigt meget overskud til de lange løbeture.

Er der nogen features du savner?
– Jeg savner engang imellem et fastere mesh end flyknits. Jeg har en tendens til at løbe med storetåen løftet og frygter, at der går hul i meshen, inden sålen er slidt op. Ydersålen på skoen kunne jeg også godt ønske mig i et mere slidstærkt materiale.

Hvilken type træning/distancer vil du bruge skoen til?  
– Jeg vil generelt bruge skoen til mængdetræning, lange ture og tempoture. Derudover vil den også blive anvendt til styrketræning engang imellem.

Hvad vil du ikke bruge Nike React til? 
– Jeg vil ikke bruge Nike React til intervaller eller konkurrencer, da den vejer for meget til dette.

"Jeg synes stødabsorberingen og letheden er de bedste features ved skoen. Det giver mig rigtigt meget overskud til de lange løbeture."

 

Revolutionerende stødabsorbering

Med Epic React har Nike villet skabe en blødere, mere responsiv og dermed lettere løbesko til mængdetræning og tempo. Det har ført til en banebrydende og slidstærk stødabsorbering, som giver affjedring der, hvor det behøves.

 

Det har taget 3 år at udvikle skummet til Nike Epic React, som er varemærkebeskyttet.  

 

Om Thomas 

Thomas har løbet i 6 år. Han løbetræner 6-9 gange om ugen, i alt 100-120 km, bl.a. med løbecrewet NBRO. Til daglig arbejder han som læge på Herlev Hospital. Hans foretrukne distance er maraton, som han har løbet 10 af og har en PR på 2:29:08.

 

Om Cecilie

Cecilie har løbetrænet i 3 år, bl.a. med Sparta, og løber 100–120 km om ugen. Til daglig studerer hun på CBS og arbejder også i Marathon Sport på Åboulevarden i København. Hendes foretrukne distance er halvmaraton, som hun har løbet 7 af med en PR på 1:23.39 sat i Vancouver Island.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb