Posted

Slut 2020 med et brag af en virtuel løbefest når ‘Danmark løber’ den 31. december. Tilmeld dig gratis.

Der er ingen tvivl om, at 2020 har været et udfordrende år for os alle sammen, og i disse tider har vi brug for at skimte et lys i mørket.

Sammen med Danmarks største løbsarrangører inviterer vi derfor alle med ud på en gå- eller løbetur, når vi holder en speciel nytårsversion af Danmark løber den 31. december klokken 10.00.

Denne dag vil alle motionsglade og løbshungrende danskere vil kunne ønske hinanden “Godt nytår” med en tur i den friske luft, og forhåbentlig vil årsskiftet markere et vendepunkt, hvor vi igen kan se frem til at mødes og motionere under mere normale forhold.

Dorte Vibjerg, administrerende direktør i Sparta Atletik & Løb, er glad for, at Danmark løber kan være med til at skabe en fællesskabsfølelse i en svær tid:

“Danmark løber er der perfekte måde at hylde fællesskabet på sikker afstand, og så har vi selvfølgelig et stort ønske om, at vi i det nye år igen kan mødes på startstregen til Danmarks store traditionsrige løbsarrangementer.”

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig nedenfor:

Sådan foregår det

‘Danmark løber’ afholdes den 31. december, hvor tusindvis af løbere over hele Danmark er klar i løbetøjet, når startskuddet lyder kl. 10.00.

Du modtager en mail med et startnummer, som du printer ud og sætter på trøjen – og så er du klar!

Vi sørger for opvarmningen, inden du begiver dig ud på din yndlingsrute fra din bopæl. Vi pep-talker inden løbet og sender jer godt afsted på løbeturen til kl. 10.00.

Måske møder du andre løbere i de røde/hvide farver, med en festhat på toppen og med et startnummer på maven undervejs på din løbetur – giv dem en flyvende ‘highfive’ på afstand og råb godt nytår!

Undervejs kan du sende fotos eller små videoklip ind, som vi vil forsøge at vise så mange af som muligt. Dette gør du ved at bruge hashtagget #danmarkløber.

Når du er i mål, vinker du til din nabo og klikker på ’stop tiden’ i din tilsendte mail. Nu er dit resultat tilgængelig på sportstiming.dk, og du kan herefter printe et flot diplom.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Sommer-atletikskole uge 26
Sommeratletikskole for børn 7-15 år
Hver dag fra kl. 9.00 – 15.00 på Østerbro Stadion
Uge 26: 29. juli - 2. juli

Se alle løb