Posted

Kender du én, der hader bløde pakker? 🎁

Så gå all in og giv en rigtig hård pakke 😜 Nemlig et gavekort til enten Copenhagen Marathon den 15. maj 2022 eller Copenhagen Half Marathon den 18. september 2022

Ja, et maraton eller et halvmaraton er lidt hårdt. Men det er også sjovt og en oplevelse for livet, som du aldrig glemmer.

Køb dit julegavekort her

P.S.: Gavekort til CPH Half kommer først til salg den 1. december!

Hvem skal have gaven?

Måske er det familiens løbetosse, der vil elske at have et træningsmål og at kunne hænge medaljen op på væggen til samlingen.

Det kunne også være sofakartoflen, der virkelig har brug for at mål for at komme op af den varme sofa og ud og bevæge sig. Vi har heldigvis aldrig hørt om nogen, der har fortrudt en løbetur. Tværtimod er en tilmelding til et løb for mange lige præcis det skub bagi, som behøves.

Eller måske er det din mor, søster, bror eller onkel, som skal have gaven, så I kan fuldføre løbet sammen?

Kan gaven byttes? 😅

Når du har købt gavekortet, får du en pdf tilsendt med en voucherkode og instruktioner til, hvordan den heldige modtager kan indløse sit gavekort. Det printer du og pakker fint ind eller sender ganske enkelt videre på mail, hvis du er til smarte, elektroniske julegaver.

Et gavekort til Copenhagen Marathon og Copenhagen Half Marathon er gyldigt til førstkommende løbsudgave eller til året efter. Gavekortet er først indløst og personligt, når modtageren har tilmeldt sig med sin voucherkode.

Skulle gaven ikke falde i god jord, kan et ikke-indløst gavekort altså sagtens gives videre til en anden person, men jf. købeloven kan billetter til rekreative aktiviteter, fx events, koncerter m.v., ikke ombyttes.

Når gavekortet er indløst, gælder de normale vilkår og betingelser, som fremgår både af gavekortet og hjemmesiderne cphmarathon.dk og cphhalf.dk, herunder, at billetten mod et gebyr kan overdrages til en anden person, hvis man er forhindret i at deltage.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nytårsløbet 2021
Nytårsløbet 2021 - 31. december på Østerbro
Start kl. 9.30 eller kl. 11.00
Distancer fra 2 km til halvmaraton

Nike Test 1
10 km - Søndag den 6. februar kl. 9.30
Start & mål på Gunnar Nu Hansens Plads
Rabat v. samlet tilmelding til NIKE Test 1, 2 og 3

Nike Test 2
15 km - Søndag den 6. marts kl. 9.30
Start & mål på Gunnar Nu Hansens Plads
Rabat v. samlet tilmelding til NIKE Test 1, 2 og 3

Se alle løb