Posted

Dansk Atletik og Sparta Atletik & Motion søger en SoMe- og content-manager til store løbsevents.

Dansk Atletik og Sparta Atletik & Motion søger en SoMe- og content-manager, som skal være med til at udvikle og eksekvere vores SoMe-strategi for Spartas og Dansk Atletiks store løbsaktiviteter samt producere og vedligeholde content på tværs af platforme.

Stillingen vil være alsidig og med masser af ansvar, hvilket kræver en selvstændig profil. Udover sociale medier får du også ansvar for content creation på tværs af platforme, herunder formidling af smukke og kreative kampagner på henholdsvis Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, websites og nyhedsbreve. Du skal kunne levere billed- og videomateriale i høj kvalitet og kunne skabe et visuelt univers, som man ønsker at følge med i.

Der vil være et stort fokus på, at vi konstant følger de seneste trends og forbliver frontløber på sociale medier inden aktiv livsstil og løbeverdenen. Derfor forventes en vis viden og erfaring inden for sociale medier med særligt fokus på Facebook og Instagram. Da vi til flere af vores events arbejder med et stort internationalt publikum, er det en forudsætning, at du mestrer engelsk på højt niveau i såvel tale som skrift. Erfaring og indsigt i løbeverdenen er en fordel men ikke et krav.

Daglig arbejdsplads vil være delt mellem Sparta og Dansk Atletik i hhv. København og Brøndby med førstnævnte som primær arbejdsplads.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn efter kvalifikationer. Ansøgninger modtages snarest per mail til [email protected]

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig i Sparta Atletik og Motion, Jeanette Eskildsen, på tlf. 3124 0044.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nike Marathontest 2
15 km - Søndag den 1. marts kl. 9.30
Pris: kr. 170,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 105,-)

Nike Marathontest 3
21,1 km - Søndag den 5. april kl. 9.30
Pris: kr. 210,-
Tilbud: Nike Marathontest 2+3 = kr. 275 (spar 95,-)


Wings for Life App Run
Løb så langt du kan, for dem der ikke kan
Søndag den 3. maj kl. 13.00 - 16.00
Inkl. gratis T-shirt til de 200 første tilmeldte

Breakfast Run i Tivoli
30 minutters velgørenhedsløb i Tivoli - lørdag 16. maj kl. 10.00
Løb for at støtte Børnecancerfonden - maks. 500 pladser

Se alle løb