Posted

Dansk Atletik og Sparta Atletik & Motion søger en SoMe- og content-manager til store løbsevents.

Dansk Atletik og Sparta Atletik & Motion søger en SoMe- og content-manager, som skal være med til at udvikle og eksekvere vores SoMe-strategi for Spartas og Dansk Atletiks store løbsaktiviteter samt producere og vedligeholde content på tværs af platforme.

Stillingen vil være alsidig og med masser af ansvar, hvilket kræver en selvstændig profil. Udover sociale medier får du også ansvar for content creation på tværs af platforme, herunder formidling af smukke og kreative kampagner på henholdsvis Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, websites og nyhedsbreve. Du skal kunne levere billed- og videomateriale i høj kvalitet og kunne skabe et visuelt univers, som man ønsker at følge med i.

Der vil være et stort fokus på, at vi konstant følger de seneste trends og forbliver frontløber på sociale medier inden aktiv livsstil og løbeverdenen. Derfor forventes en vis viden og erfaring inden for sociale medier med særligt fokus på Facebook og Instagram. Da vi til flere af vores events arbejder med et stort internationalt publikum, er det en forudsætning, at du mestrer engelsk på højt niveau i såvel tale som skrift. Erfaring og indsigt i løbeverdenen er en fordel men ikke et krav.

Daglig arbejdsplads vil være delt mellem Sparta og Dansk Atletik i hhv. København og Brøndby med førstnævnte som primær arbejdsplads.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn efter kvalifikationer. Ansøgninger modtages snarest per mail til [email protected]

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig i Sparta Atletik og Motion, Jeanette Eskildsen, på tlf. 3124 0044.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Änglamark Nytårsløb
2 km (børneløb) samt 5, 10 og 21,1 km
Torsdag den 31. december kl. 9.30 og 11.00
Obs! Kun 7000 pladser!

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb