Posted

Tirsdag den 5. juli pakker vi picnickurven og tager til stranden. Vi løber nemlig BMW Strandparkløb, som byder på ruter på 5 og 10 km til de voksne, mens børnene kan snuppe 1,5 km.

Hvilken bedre afslutning  på en varm sommerdag kan man forestille sig end at pakke strand- og løbeudstyret og tage ud til vandet, hvor det lufter dejligt?

Tiøren i Amager Strandpark lægger tirsdag den 5. juli stier, broer og græsplæner til løberuter på 1,5 (til børnene), 5 og 10 km, og bagefter bliver der skruet op for sommerhyggen, når Slagteren ved Kultorvet og Pågen står for lækre grillpølser og brød i de smukke omgivelser.

Der kan desuden købes en masse andre lækkerier fra grillen, som kan indtages med god samvittighed, hvis du har givet den gas på løbeturen. Så husk strandtæppe og solbriller, når der fyres op for sommerhyggen.

Læs mere om løbet og tilmeld dig her >

Løb 3 sammen – betal for 2

Inviter dine venner med til løbet – det er hyggeligst, når der er nogen at spise grillpølser sammen med.

Er I tre, der tilmelder jer sammen og løber samme distance, betaler I kun for to.

Vind en BMW

Kunne du godt bruge en BMW i3 til sommerturene i ferien? En heldig vinder bliver udråbt ved målstregen, får udleveret nøgler og kan køre fra løbet i sådan en lækker sag. Vinderen har derefter fri råderet over bilen i en hel måned.

Vinderen bliver fundet via lodtrækning blandt dem, der har tilmeldt sig konkurrencen.

Deltag i konkurrencen om en BMW i3 her >

En tur i biffen?

Du kan også være heldig at vinde billetter til biografen. I Pågens telt, som du finder i start- og målområdet, kan du høre mere om, hvordan du deltager i konkurrencen.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb