Posted

Nu inviterer Tivoli til Morgenløb og Morgenyoga før åbningstid. Og det er Spartas trænere, der løber foran, når morgenfriske motionsløbere sendes ud på en anderledes by-løbetur med udgangspunkt fra den smukke forlystelseshave.

 

Forestil dig, at du er omgivet af velduftende blomster og træer. Du snører løbeskoene og trækker vejret dybt, mens morgensolen titter frem.

Du har stort set forlystelseshaven for dig selv, før gæsterne ankommer. Det kan blive til virkelighed fra den 20. juni, hvor Tivoli lancerer Morgenyoga og – sammen med Sparta – Morgenløb hver søndag fra den 20. juni til 15. august. Man kan så tilmelde sig en morgenløbetur på 4-6 km, som starter og slutter ved Pantomimeteatret i Tivoli.

Sammen vil vi slå et slag for motionsløb, mens Tivoli ønsker at åbne mere op for gæster uden for den almindelige åbningstid for at give gæsterne en ny oplevelse af den 177 år gamle forlystelseshave.

Fanger tilbuddet an blandt gæsterne, er håbet at det bliver et permanent og fast tilbud til motions- og yogaglade gæster, der enten vil have en ny løberute eller sidde i Tivolis omgivelser og finde indre ro.

”I Samarbejde med Tivoli vil vi søsætte en ny form for løbeoplevelse, som er for alle. Det handler ikke om, hvor langt man kan løbe – det handler om, at man har lyst til have en sjov dag og opleve Tivoli på en ny og unik måde fra løbeskoene”

Dorte Vibjerg, administrerende direktør i Sparta Atletik & Løb.

Morgenløb fra Pantomimeteatret

Mange har fundet glæden ved at løbe under Covid-19-pandemien, og mange savner måske en ny rute eller en anderledes løbeoplevelse til at skabe afveksling og nye oplevelser.

Det vil Tivoli i samarbejde med Sparta gøre noget ved. Man starter fra Pantomimeteatret, hvorefter ruten fortsætter gennem byen uden for Tivolis mure og slutter igen foran Pantomimeteatret. Deltagerne kan se frem til en frisk løbetur med en Tivolimagisk start anført af en løbetræner fra Sparta.

Tempoet vil ligge på cirka 6-7 min/km, og løberuterne vil være forskellige fra gang til gang. Der lægges vægt på, at turene er seværdige, og du vil bl.a. blive taget med forbi Islands Brygge.

Når du kommer tilbage til Tivoli, er der mulighed for at købe en morgenmadsanretning eller en kop kaffe i Garden Deli og forlænge Tivoli-magien yderligere. Det er gratis at deltage, men kræver årskort til Tivoli.

Yoga på Plænen

I samarbejde med DoYoga arrangerer Tivoli Morgenyoga på græsset foran plænescenen. Her vil underviseren fra DoYoga stå klar til at byde alle tilmeldte yogier velkommen inden Havens åbningstid.

Træningen vil bestå af gennemgang og udførelse af forskellige yogaøvelser under kompetent vejledning, og deltagerne kan se frem til en morgen som byder på motion af kroppen i et roligt tempo midt i Tivolis afslappende omgivelser. Alle kan deltage i træningen, uanset alder og niveau.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Nytårsløbet ’22
Lørdag den 31. december på Østerbro
Distancer fra 2 km børneløb til 5, 10 og halvmaraton
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Copenhagen Marathon ’23
42,195 km - Søndag den 14. maj 2023 kl. 9.30
Et certificeret World Athletics Road Race Label-event
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Royal Run ’23
Royal Run København/Fr.berg – 2. pinsedag mandag den 29. maj
Løb eller gå One mile, 5 eller 10 km
Gratis for medlemmer af 'Sparta Klassisk'

Se alle løb