Posted

I samarbejde med Hechmann Running har Sparta netop åbnet et nyt test- og sundhedscenter, hvor man som løber kan få testet sin løbeøkonomi og få lagt en strategi til at blive en bedre løber.

Det er Claus Hechmann, indehaver af Hechmann Sport, der driver Spartas nye test- og sundhedscenter, som netop har slået dørene op i Idrætshuset ved Østerbro Stadion. Claus har mange års erfaring som eliteløbetræner, bl.a. i Sparta, og med avancerede tests af udholdenhedsatleter, og vi er glade for nu at kunne tilbyde Claus’ tests og vejledning på Østerbro, hvor løbere på alle niveauer kan få glæde af hans ekspertise.

Hvad går løbetesten ud på?

Den test, der foretages, er en iltoptagelsestest. Ved hjælp af den nyeste og mest avancerede sensor-teknologi foretages der en præcisionsmåling af din iltoptagelse og dit kuldioxid-output. Testen udføres, mens du løber på et løbebånd.

Testen måler din energimetabolisme, det vil sige hvor meget energi, du bruger under løb ved forskellige hastigheder. På den måde kan vi fastslå, hvilke tempi du bør løbe i under din træning. Testen giver nemlig et præcist billede af, ved hvilke tempi du opnår den mest effektive fedtforbrænding, samt hvor hurtigt du skal løbe for at forbedre din kondition, uden at du nedbryder dig selv.

Du får:

  • Målt dit præcise aerobe og anaerobe konditionstal

  • Målt din energiomsætning i hvile og under aktivitet

  • Testskema med angivelse af hastigheder, effekter (watt), pulszoner samt løbeøkonomi

  • Oversigt over dine ni træningszoner / træningstempi, som du skal træne i

Læs mere om de løbetesten, se priser og book en tid her

Tilbud! Lige nu kan du købe en guldpakke med Hechmanns løbeøkonomi-test samt en løbestilstest og et par valgfri løbesko fra Marathon Sport. Køb tilbudspakken her

Du kan læse mere om, hvad nogle af Danmarks bedste langdistanceløbere siger om Hechmann Sport her

På gensyn i Spartas og Hechmann Runnings test- og sundhedscenter i Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7!

I videoen her kan du se Claus gennemføre en test og høre ham forklare, hvad man kan bruge testen til:

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb