Posted

Sparta, Sportmaster og Aarhus Motion går nu sammen og laver nye, gratis running communities for alle, der gerne vil i gang med at løbe sammen med andre.

Er du vild med løb? Eller drømmer du om at blive det? Så kan du nu blive en del af Sparta, Sportmasters og Aarhus Motions nye running communities, hvor du sammen med andre kan komme i gang med at løbe eller blive en endnu bedre løber.

Her kan du løbe med

De tre nye running communities, som ser dagens lys i løbet af februar og marts, vil have fast udgangspunkt fra Sportmasters butikker i:

  • Kolding
  • Fields, København
  • Århus, Storcenter Nord

Hvem kan være med?

De nye running communities henvender sig især til dig, der er begynder udi løbeverdenen, og som gerne vil have en succesoplevelse gennem sjov og afvekslende træning sammen med andre, der er vilde med at løbe.

Når du er kommet i gang med træningen, får du måske mod på at sætte dig et mål, fx at gennemføre dit første motionsløb, hvilket instruktørerne i de enkelte running communities kan hjælpe dig med at opnå gennem skræddersyede træningsprogrammer.

Det er helt gratis at deltage.

Hvornår starter træningen?

I Kolding finder første træning sted den 2. marts kl. 17.30 fra Sportmaster i Kolding Storcenter, og alle er velkomne – helt uanset niveau.

Følg Facebookgruppen for Sportmaster Løbeklub Kolding her

Løbeklubben tilknyttet Sportmaster Fields i København kickstartes med en info-aften i forretningen (Nike shoppen) i Fields torsdag den 23. februar kl 20 – 21, hvor alle interesserede er velkomne.

Der vil blive serveret en forfriskning, og repræsentanter for Sparta og Sportmaster vil fortælle mere om, hvad løbeklubben går ud på.

Første træning er mandag den 6. marts kl. 17.30 fra Sportmaster Fields og hver mandag fremover.

Følg Facebookgruppen for Sportmaster Løbeklub Fields her

Træningen i Århus vil ligeledes blive skudt i gang med en info-aften torsdag den 16. marts kl. 19.00.

Følg Facebookgruppen for Sportmaster Løbeklub Aarhus her

Vi glæder os til at se dig!

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb