Anna Holm vinder DM halvmaraton til CPH Half 2017

Posted

Som eneste danske kvinde er Anna Holm fra Sparta udtaget til det kommende VM i halvmaraton, som løbes i Valencia.  

Lørdag den 24. marts stiller verdens bedste halvmaratonløbere og tusindvis af motionsløbere fra hele verden til start ved VM i halvmaraton i spanske Valencia.

Inspireret af VM i København i 2014 vil verdensmesterskaberne også denne gang danne ramme om et kæmpe løbsevent. Men én dansk kvinde vil befinde sig helt fremme blandt eliteløberne, nemlig Anna Holm fra Sparta. Og hun glæder sig. 

”Det er altid noget helt særligt at repræsentere Danmark ved et internationalt mesterskab, så det ser jeg meget frem til at gøre igen ved VM i Valencia. Jeg glæder mig også til at løbe i Valencias gader, da vi skal løbe på en rute, der er kendt for at være hurtig. Derudover ser jeg frem til at hilse på min gode løbeveninde Lizzie Lee fra Irland. Vi har personlige rekorder, der er meget lig hinanden og plejer at slutte til mesterskaber med få sekunders mellemrum, så vi ser begge frem til endnu en god dyst og hyggesnak efter løbet,” siger Anna Holm.

Løber efter en god placering til VM Halvmaraton

Anna Holm er forsvarede dansk mester på halvmaratondistancen, da hun blev den hurtigste danske kvinde ved Copenhagen Half Marathon tilbage i september. Her vandt hun i tiden 1.12.56, som også er hendes personlige rekord. Men den tid håber hun at kunne slå i Valencia.

”Jeg vil forsøge at finde en gruppe at løbe med. Det er altid nemmere at løbe stærkt og ramme en god rytme i en gruppe frem for at skulle lave alt arbejdet selv. Men idet der er et rent kvindefelt, så er der risiko for at komme til at løbe alene en del af vejen.  Jeg vil naturligvis løbe efter en god tid, gerne en personlig rekord, men til et mesterskab er det først og fremmest placeringen, der tæller,” lyder det fra Danmarks eneste kvindelige VM-deltager.

Anna holm håber at kunne slå sin PR på 1.12.56, som hun satte ved CPH Half i 2017

Læs også: Sparta Atletik hjem med 13 DM-guld

Du kan formentlig følge Anna Holm og de andre VM-deltagere på TV2/TV2Play.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb