Sparta vinder guld ved DM 10 km landevej 2018

Posted

Spartas Anna Holm demonstrerede klasse ved lørdagens DM på 10 km landevej, hvor hun løb sig til sin første DM-titel på distancen og var med til at sikre holdguld til kvinderne.

Anna Holm levede op til sin favoritstatus ved DM 10 km landevej og løb sig til en suveræn førsteplads og dermed titlen som danmarksmester på distancen.
Anna tog føringen fra start og kom i mål knap et minut foran AGF’s Sissel Møller, som fik sølv.

“Det var virkelig slemt vejr at løbe i i dag. Jeg havde overvejet bare at lægge mig i førergruppen, men et par minutter før start bestemte mig for at løbe mit eget løb. Jeg har trænet hårdt de seneste uger, hvor jeg har været oppe på 150 km, og det kunne jeg godt mærke i dag. Men jeg er meget tilfreds med at løbe under 35 minutter under disse omstændigheder,” udtalte Anna umiddelbart efter løbet til Dansk Atletik Forbund.

Holdguld til Sparta

Anna Holm og klubkammeraterne Louise Larsen – sidste års bronzevinder – og Cecilie F. Mikkelsen, som ved lejligheden havde sin første og altså yderst tilfredsstillende optræden i Sparta-trøjen – fik samtidig den hurtigste holdtid.

Dermed sikrede de tre kvinder også DM-guld til Sparta i holdkonkurrencen.

Generalprøve på VM Halvmaraton

DM-løbet blev dermed en god optakt forud for Anna Holms deltagelse i VM Halvmaraton i Valencia næste weekend, hvor hun som eneste kvinde er udtaget til at repræsentere Danmark.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Make a Mark CPH (Aflyst)
Løb 5 /10 km i Fælledparken, så kvinder kan stå stærkere
Lørdag den 20. juni fra kl. 17.00
Alle kan løbe med! (også mænd)

Se alle løb