Posted

Pressemeddelelse: Når CPH Men’s 10K og CPH Women’s 10K skydes i gang, er der lagt op til en sand “battle of the genders”, og som noget helt nyt i år inviteres deltagerne i både mande- og kvindeløbet til et fælles Runners Party efter løbet, hvor svedende konkurrenter kan blive til nye bekendtskaber.

Fælles fest for kvinde- og mandeløbere

“Det er oplagt at holde et fælles Runners Party”, mener formand i Sparta, Niels Jørgen Holdt, som arrangerede det første kvindeløb i København tilbage i 1981 med stor succes.

“Mændene og kvinderne løber stadig hver for sig, men på den samme rute, og mange går højt op i at komme og heppe på hinanden. Nu kan de fejre hinanden og sammen skåle på deres præstationer på løbebanen”, fortæller Holdt, som har sørget for rigelige mængder fadøl fra vesterbro’ske Mikkeller, økologiske grillpølser og en flok DJs til at vende plader.

Kendt for den fænomenale stemning

Løbeklubben NBRO Running, som står for en del af underholdningen langs ruten, er også inspireret af ideen om, at damerne bakker op mændene og omvendt. De varsler en sand “battle of the genders”, hvor kvinderne og mændene prøver at overgå hinandens heppeindsats. Særligt CPH Women’s 10K er efterhånden blevet kendt for den fænomenale stemning, der er langs ruten rundt i Fælledparken.

Anders Rømer fra NBRO fortæller:

“Vi drenge i NBRO – og de piger, der ikke selv kan løbe – sætter en stor ære i at bidrage til stemningen ved CPH Women’s 10K. Da vi begyndte at heppe igennem i 2014, forskrækkede vi faktisk flere piger, men nu tror jeg efterhånden, at alle løbere er klar på at blive skreget lidt af. Jeg elsker at se den kombination af glæde og energi, det giver, når der virkelig heppes igennem, og pigerne lige presser sig det sidste stykke ud af komfortzonen.”

Kendt blogger glæder sig til “vildeste feststemning”

Også Sara Jin Smidt – bedre kendt som blogger og fitnessguru Healthy Skinny Bitch – ser frem til en helt særlig stemning, som bare skal opleves, fortæller hun. Sara er i år en del af det officielle team, som har til opgave at pace, heppe og klappe de mange kvindeløbere hele vejen i mål i deres drømmetid.

“Jeg elsker kvindeløbet, fordi der altid er den vildeste feststemning, masser af seje, dejlige damer, der løber, og ikke mindst en række skønne mænd, der hepper.

CPH Men’s 10K starter kl. 19 fredag den 17. juni. Læs mere her
CPH Women’s 10K starter kl. 19 lørdag den 18. juni. Læs mere her

Læs hele pressemeddelelsen udsendt den 17. juni her

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb