Sylvia vil slå Spartas klubrekord på maratondistancen

Posted

Spartas Sylvia Kiberenge jagter ny klubrekord ved Frankfurt Marathon. 

Sylvia Kiberenge er allerede indehaver af Spartas klubrekord på maratondistancen. Rekorden er et år gammel og blev sat sidste år ved Frankfurt Marathon, hvor hun løb 2.29.09.

På søndag stiller hun til start samme sted, og det er med et håb om at slå rekorden med over et minut.

”Vi håber, at Sylvia kan løbe under 2.28.00, hvilket kræver et pace på 3.30 min pr/km. Hvis det lykkes, så vil Sylvia være Gold Label-løber på maratondistancen, som hun allerede er på halv, og det giver bare en masse fordele,” siger Sylvias træner Erling Worm.

Forberedelserne har været gode, og Sylvia har blandt andet sat ny løbsrekord ved Lidingöloppet i september og vundet det netop overståede Eremitageløbet. Efter Eremitageløbet var hun om aftenen ude og løbe 10 x 1000 meter i racepace, så træningen har været god og hård.

”Sylvia har trænet godt, og nu glæder vi os bare til at komme i gang og få det overstået. Så må tiden vise, om hun løber så hurtigt, som vi håber. Der er desværre ingen pacere i sub 2.28.00-tempo, så vi må se på dagen, om der er en gruppe, hun kan følges med. Men hvis det hele spiller, så tror jeg på, at hun har kapaciteten,” siger Erling Worm.

Frankfurt Marathon løbes søndag den 28. oktober klokken 10.00.

Se her hvordan du kan følge Frankfurt Marathon live

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

KOMMENDE LØB

Mini Marathon
1 og 2 km familieløb og børneløb – Lørdag den 15. maj 2021 kl. 11.00 - 14.30

Se alle løb