Fri for Mobberi Børnestafetten i København arrangeret af Mary Fonden i samarbejde med Sparta

Posted

Der er underholdning for både små og store til årets Fri for Mobberi Børnestafetten, som sætter fokus på mobberi på en sjov måde. 

Opdateret 5. juni kl. 12.15: Fri for Mobberi Børnestafetten Kbh er tæt på udsolgt! Det vil ikke være muligt at tilmelde sig på dagen.

Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb mod mobning, som i år finder sted lørdag den 9. juni i Fælledparken.

Løbet markerer det alvorlige budskab: Det er aldrig i orden at mobbe, og alle har ret til en plads i fællesskabet.

Løbet er for børn fra 0-13 år, som alle løber en kilometer med den lille maskot Bamseven i hånden – de mindste gerne i selskab med en forælder eller i klapvogn.

Børne- og familievenlig underholdning

Udover at løbe er der masser af højdepunkter at glæde sig til!

I mål får alle børn nemlig en flot medalje, som bliver uddelt af Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad fra HipSomHap, Bastian, Silja Okking og Bamseven.

I løbet af dagen kommer Motormille og Bastian på scenen, mens Bubber, Kaya Brüel, Anders Kibsgaard m.fl. spiller musik og underholder på scenen.

Hele dagen er der også masser af aktiviteter. Man kan bl.a. møde Fri for Mobberis maskot Bamseven, få en Fri for Mobberi-tatovering, lege med kæmpesæbebobler, prøve tigertræning eller slappe af ved tegnebordene, riste skumfiduser på bål eller få Fri for Mobberi-massage.

Læs mere og tilmeld jer Fri for Mobberi Børnestafetten her

Husk! Løbet er populært og forventes igen i år at blive udsolgt, så køb jeres billetter i god tid 🙂

Skal mor og far også løbe?

Samme dag, lørdag den 9. juni, om aftenen har mor og far også mulighed for at snøre løbeskoene og få en festlig aften.

Her afholdes nemlig CPH Wo/Men’s Race, som er 5 eller 10 km først for kvinder (kl. 17.00) og derefter for mænd (kl. 18.15).

Bagefter er der fælles afterparty med fri Mikkeller øl-bar, koncert med Nelson Can, DJ, og mulighed for at købe mad og drinks fra forskellige food trucks.

Hele aftenen koster bare 160 kr. inkl. fri øl, afterparty med koncert, et pølsehorn og forskellige snacks efter løbet.

Tilmeld dig CPH Wo/Men’s Race her

Først løber kvinderne, mens mændene hepper, og bagefter er det omvendt.

Nyhedsbrev

Få rabatter, inspiration og viden om løb 1-2 gange om måneden og deltag den månedlige lodtrækning om gavekort til vores løb.

Vi fejrer 40 års jubilæum!

 

 

 

 

DHL Stafetten København